KBSL 26. Hafta | Canik Belediye 63-116 Galatasaray

13.04.2019 Pazar
13:00
Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu

Lig on ikinciliği garanti olan Canik deplasmanına gidiyoruz. Herhangi iddiası olmayan bir takım. Küme de düşmediler, play-off da yapamadılar. Botaş'ın, Bodrum'u ve Mersin'in İstanbul Üniversitesi'ni yeneceğini var sayarsak üst sıraya çıkmamız pek ihtimal dahilinde değil. Ama Beşiktaş ile aramızda bir galibiyet fark var. Beşiktaş'a yerimizi kaptırmak istemiyorsak muhakkak kazanmamız gereken bir maç. Bu maçı da kazanıp çeyrek finalde Hatay ile eşleşmemizi umuyoruz ve takıma başarılar diliyoruz.
 
Bitmiş okeye dönüyor Canik. Rahat galibiyet olur.
 
Beşiktaş maddi sorunlardan dolayı bizim altımızda bitirdi ligi yoksa bizi iki maçta da yendiler ve üstümüzde olmaları muhtemeldi. Diğer altımızdaki takımların hiç biriyle kadro ve bütçe kıyaslaması yapma bahanesine giremeyiz.
 
Haklisin Sampiyon olucak bi kadromuz var ama Efe Hoca o kadar kötü ki sadece 6. siradayiz

Bizim altımızdaki takımlara bir bakın bakalım yine aynı şeyi düşünecek misiniz? Duyan da sanar ki çok iyi takımları geride bırakıp 6. sırada bitirdik. Gerek sahadaki basketbol gerekse oyuncu gelişimi olarak Efe Güven'in bir katkısını görmedim sezon süresince. Zaten beklemiyordum çünkü bunu yapabilecek yetisi yok.
 

Üst