• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 3. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Erdoğan Selkan
Tarih: 30 Ekim 2021
Saat: 16:30
Salon: Metro Enerji
Yayın: TivibuSpor

Çok da bir şey yazmaya gerek yok. Daha doğusu yazacak çok şey var da, ne üstüne alınan var ne de kılını kımıldatan var...

Başarılar Sarayın Sultanlarına...

Mücadelede etsek,maç içerisinde tüm doğrularıda yapsak karşı tarafta Alina ve Mcbride'ın oynaması bizleri yenmeleri için yetiyor.

Takımımıza başarılar.

Bu hafta fenerbahçe ile takım sporlarında 3 maç yapıyoruz bu 3 maçın en az birini alacağımızı düşünüyorum bence kadın voleybolda yenmemiz supriz olur diye düşünüyorum bayan basketbol da ise ortada fb eğer bu şubeye odaklamışsa yönetim olarak yenmemiz zor bana göre erkek voleybolda yeneceğimizi düşünüyorum

Alina hangi taraf kazansın isterse o taraf kazanır.

Potanın Kraliçeleri 1907

@Potan1907

·
3s

Kiah Stokes iyi döndü. Riquna'yı kitlersek 3 hafta önce olduğu gibi yine rahat sonuca gideceğimiz bir maç olur. Zaten Chelsea'den pek katkı alamıyorlar

Allahım yardım et ne olur

ilk çeyrekte basit hatalar yaptık ve 18-17 FB önde.
ilk çeyrekte Alina 6/1 ile oynadı. bunu değerlendirmeliydik.

Pelin aynı hatayı 2 kere yapıyor , içerde zor durumda olan oyuncuya top atıp , top kaybına neden oluyor.

üstüne birde bom boş turnikeyi kaçırdı.

Boşuna hayal kurmayalım , 2 taraf oyuncuları arasında çok büyük kalite farkı var.

Pelin çok kötü hücum edemiyoruz. Merve oyuna girmeli.

Fb bu kadar kotu oynarken bile kazanma isigimiz yok.Burada koca veya oyunculara sozum yok tabi ki aradaki kalite farki buyuk.

iyice saçmaladı bizim takım :(

Melis ya elini ayarı yok mu senin

Pota altımız çok kötü tina ne hucum da ne savunmada var

Tina berbat bugün

Bu Volkan Demirel kılıklı Tivibu spikeri kim. Maçın başından beri Fener'e taktik vermek ve dengeli oyuna bahane bulmak için Gulyabani'ye döndü.

Bu kadroya sonuç normal
beni yıkan taraftarın İşte böyle her sene böyle demesi oldu :((((((

Normal sonuç. Chelsea'nin yerine iyi değil çok iyi bir oyuncu almamız şart.

Açık konuşmak gerekirse berbat bir kadromuz var.
Bu takım kazandığı her maç için tebrik edilmeli.

Geri