• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 3.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 72-58 Beşiktaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Kamile el üstü üçlük sokarsa sayı atıyoruz. Takımın hiçbir planı yok.

Pelin sen pas atma lütfen atma!

Alper veremedin maçı değil mi? Otur ağla!

Maçı aldık .
Takımda Işıl olmayınca resmen oyun aklıda olmuyor. Işıl yaşlandı , savunmada zayıf kalıyor , oyun kurmayı sadece ondan beklemek haksızlık olur. Pelin bile Işıl ile birlikte sahada katlanılabilir bir oyuncu haline geliyor. Takımın kesinlikle kısa oyun kurabilen , skor katkısı veren bir kısa yabancıya ihtiyacı var.
Kamile çok iyi başladı sezona bence , böyle oynarsa süper katkı verecek gibi.
2 uzunumuz Stevens ve Coates çok basit hucum faülleri yaptılar. 2 side ribaundlarda iyiler , ama Coates pota altından çok atış kaçırdı keza geçen sene bunları çok rahat atıyordu. Stevens ta gereksiz dış atış denemesi yaptı. Ama ikiside takıma katkı verecek gibi , zaten Coates kısa süreli sözleşmeli.
Gelelim Meltem tam bir hayal kırıklığı , takıma sırf zarar verdi. Merveyi hiç saymıyorum 1 gram faydası yok takıma.
Birde takım çok fazla top kaybı yaptı. Umarım bu alışma nedeni iledir yoksa bu kadar top kaybıyla zor maç alırız.

Bok gibi maç oldu. Işıl çıkınca takım başı kesik horoz gibi ne yaptığını bilmeden oynuyor. Alper Durur katkısı sıfır hatta eksi. Takım onsuz daha iyi oynar.

Takımın koçu da oyun kurucusu da kaptanı da lideri de Işıl. Hepsini ne kadar daha yapabilecek?

Biz ne izledik? Bir takım hiç mi keyif vermez? Dua edelim de Işıl var.

Çankaya maçını da izledim bu maçı da takım hiç umut vermiyor. Kadromuz kötü ama koç daha kötü bana göre.

Bu takim icin en uygun söz her anlamda YETERSİZ.

Geri