KBSL 4. Hafta | Çukurova 74 - Galatasaray 72

Tarih: 6 Kasım 2021
Saat: 13:00
Salon: Servet Tazegül Spor Salonu
Yayın: TivibuSpor

Çarşamba gece Türkiye saatiyle gece yarısı biten Girona maçının ardından dün gece yarısı 5 aktarmayla Mersin'e ulaştı takım. Cumartesi de 13:00 gibi erken bir saatte zorlu bir maça çıkmak durumunda bırakılıyor. Bu şartlarda zaten zor olan maç çok daha zor bir konuma geldi. Neler olacağını göreceğiz...

Başarılar Sarayın Sultanlarına...
 
İlk yarı skorundan bağımsız olarak söylüyorum,eğer ilk yarıdaki oyunumuzu sergilersek maçı kazanma ihtimalimiz var.İlk yarı 9-10 sayı geride bitirseydik yine aynı yorumu yapardım.

Çünkü tamamen ribaundu alıp çok hızlı hücum etmeye çalışan,savunma sorunları olan takıma karşı oynuyoruz.Özellikle boyalı alanı iyi savunamıyorlar.Biz ne yaptığımızı daha iyi bilen takımız.

Ayrıca yerli oyuncular Çukurova'yı tamamen aşağıya çekiyorlar.Şevval hariç Çukurova'daki hiçbir yerli oyuncu bu kaliteli kadroda olmayı haketmiyor.

Maç sonucu ne olursa olsun sizinleyiz sarayın sultanları.
 
Şu maçı izleyenler Asena ile iyi ki sözleşme uzatmadık,Allah Mersinlilere sabır versin diyordur.Bir oyuncunun tek yapabildiği üçlük denemek mi olur.Onuda o kadar düzen dışı deniyor ki.Keşke Galatasaray'da hiç izlemeseydik kendisini.
 
Çok acele etti Steinberga'nın pozisyonunda Pelin birincisi kötü yere attı ikincisi kullan süreyi ne gerek var hızlı hücuma
 

Üst