KBSL 4.Hafta | Galatasaray 64 - Çukurova Basketbol 70

Çukurova çok iyi bir takım.
Bir mağlubiyet daha yazılabilir haneye.
3 Avrupa Şampiyonluğu olan bu takımı bu hale getirenlere yazıklar olsun!
 
Görünen köy kılavuz istemez... Bir tarafta moriah jefferson'ın eline bakan takımımız diğer tarafta ne kadar hiç sevmesemde kendisini takımındaki her oyuncudan özellikle de yerli genç oyunculardan aldığı verimle bu sene taktir ettiğim Ceyhun hoca ve Çukurova. Sevgi Uzun ve Meltem Avcı ileride milli takımımızda forma uzun süre oynayabilecek oyuncular, son yapılan Pelin Bilgiç takviyesi ile çok daha tehlikeli oldular.


Takımın lideri konumundaki Alina Iagupova ardından Kim Mestdagh ve Astou Ndour özellikle dikkat etmemiz gereken isimler.

Kazanmamız dileğiyle.
 
İlk yarı son hücum bizdeyken,topu oyuna sokarken top kaybı yapıp hücumu onlara hediye ettik.
Daha topu oyuna sokamazken nasıl kazanacağız bilmiyorum.
 
Çok düşük bir bütçeyle, ancak böyle oyuncuları transfer edebilerek bu sezona başladık... Yönetimin bu şube üzerindeki politikası, ancak bu kadarına yetiyor... Türk Basketbolu'nun geleceğini de öngörerek takımı, hem yerlileştireceğiz hem gençleştireceğiz... Tamam hepsine okey, hepsini anlarım da; şu "İnci Güçlü" ısrarını bir türlü kafam almıyor. Hareket gerektiren hangi sporu yaparsanız yapın, temel şart; atletik olmak... Bu kızda, atletizmi bırak, hareket kabiliyeti yok; olacağı da yok!.. Ve bunu görüp anlamak için, ille basketbolu bilmeye gerek yok!.. Sanırım bu kulübün fizyoterapisti, kondisyoneri, doktoru da yok!.. Ya da, söz konusu kişinin çok ağır ve hatırlı bir torpili var; hatır için oynuyor... Hangi durum olursa olsun, normal insan zekâsına hakaret, bu tutum... Böyle yaparak, hem basketbolsever GS'lilere hem İnci'nin bizatihi kendisine zarar veriliyor; bilmeyerek, ya da ne bileyim, belki de bilerek!..
 
Son düzenleme:
Öyle anlaşılıyor ki bu takım, Moriah'a rehabilitasyon hizmeti verecek bu sene; üstelik, üstüne para ödeyerek!.. Sakın yanlış anlaşılmasın, Moriah'ı suçluyor falan değilim; bu kadro ile ancak o kadarı yapılabilir, hiç olmazsa bir işe de yaramış olur. Şaka bir yana, çok sayın koçumuzun, "Bu sezon alışılmadık sürprizler yaşayacağız" sözü aklıma geldikçe, gülüyorum. Bence en büyük sürpriz; bu köklü kulübe, Sayın Efe Güven'in gibi birisinin koç olarak atanmasıdır!.. Artık ruh sağlığımı korumak için işi deliliğe, gır gır'a vuracağım; yoksa, küfür etmek geliyor içimden...
 

Üst