KBSL 5. Hafta | Galatasaray 72 - Antalya 45

Tarih: 20 Kasım 2021
Saat: 13:00
Salon: Şehit Mustafa Özel SS
Yayın: TivibuSpor

Milli aranın ardından iç saha maçıyla devam ediyoruz lig yolculuğuna. Rakip bu sezon lige çıktı ve biraz da fikstür şansıyla ilk 4 haftadan 3 galibiyet çekmeyi başardı. Biz ise zorlu fikstür arasında debelenmeye devam ediyoruz.

Başarılar Sarayın Sultanları'na...
 
Küme düşmenin en büyük adaylarından birisi olarak gösterilerek sezona girdiler.3 galibiyet alarak sezona başlamaları hedefleri açısından onlar için mini başarı oldu.Fakat takımdaki yerli oyuncular Tkbl seviyesindeler ve Jones harici basketbol aklı olan oyuncu yok.Onunda yapabilecekleri sınırlı.

Bizim rahat galibiyet almamız lazım.Ivankovic'e iyi top indiremediklerinde oyun dışı kalıyorlar.
 
Son bölümde çok kötü hücumlar yaptık.Ivankovic çıktıktan sonra pota altına girip rahat sayılar bulabilecekken üst üste 6 hücumdan boş döndük.Neyse ki 4 sayı yedik bu bölümde.
 
Ivankovic'e top indiğinde karşısında Tina varsa,Tina çok iyi savunuyor,doğrusu karşısında çok iyi duruyor.Tina hücumdada çok iyi katkı verdi.

Ama Gizem 1 pozisyon haricinde Ivankovic karşısında çok yumuşak kaldı.Yardım gelmezse caydırıcı olamaz.
 
Bu çeyrek bizimde üst üste kötü hücum ettiğimiz anlar oldu.Çok fazla rotasyon yaptığımızında etkisi var tabi.Atabiliyorsak 30-35 sayı fark atalım.Rakip çok fazla kaçırdığından fark fazla erimiyor.
 
Uludağ Basketbol'un Fenerbahçe Gelişim ile olan maçını izliyorum.Bizim takımımızdan Miray ve Mısra'da Uludağ'da oynuyorlar.

Türk kadın basketbolunda yeterince kötü ve yeteneksiz oyuncular varken o kontenjanı birde siz doldurmayın.Gerek savunmada,gerek hücumda vasat bile değiller.Savunmada sürekli rakip oyuncuları kaçırıyorlar.Çok basit top kayıpları yapıyorlar,üzerine birde Miray top kaybı yapıp,yarı sahada geçilip arkadan sportmenlik dışı faul yapıyor.Ne kadar kötü oyuncu olursan ol takımın gerideyken bencilce bunu yapmazsın.

Ne potansiyel ne de gelişime açıklık yok.
 
Son düzenleme:

Üst