Bizim hiç onlardan çok çok daha iyi yabancılarımız olmadı. Çok iyi yabancılarımız oldu evet ama onlarda da boş değildi hiç.
Taurasi-Fowles, Augustus-Fowles-Tamika bence Fener'in o dönemki kadrolarına göre fersah fersah önde oyunculardı.
Bizim hiç onlardan çok çok daha iyi yabancılarımız olmadı. Çok iyi yabancılarımız oldu evet ama onlarda da boş değildi hiç.
Euroleague sekizli finaline ev sahipliği yaptığımız sene açık ara daha iyiydi bizim yabancılarımız.Bizim hiç onlardan çok çok daha iyi yabancılarımız olmadı. Çok iyi yabancılarımız oldu evet ama onlarda da boş değildi hiç.
Onların yabancıları da saymak ister misiniz mesela o sene?Taurasi-Fowles, Augustus-Fowles-Tamika bence Fener'in o dönemki kadrolarına göre fersah fersah önde oyunculardı.
Ankete Jakobsen - Hana Horakova - Ivana Matovic - Angel McCoughtry?Onların yabancıları da saymak ister misiniz mesela o sene?
Pondexter ile Penny Taylor ki kendisi bana göre Diana'dan çok daha komple oyuncudur.Ankete Jakobsen - Hana Horakova - Ivana Matovic - Angel McCoughtry?
Pondexter ile Penny Taylor ki kendisi bana göre Diana'dan çok daha komple oyuncudur.
Evet sadece bir sezon belki biz daha iyi yabancılara sahiptik arada da fersah fersah fark yoktu ama. Yatırım yapmaya başladığımız 2008 sezonundan beri kadro olarak bizden hep iyilerdi genel olarak.Ben 10-11 sezonundan bahsediyorum abi. Taylor gitti geri geldi. Catchings yoktu zaten sonraki sene Alba sakatlandı vs. 10-11'de kadromuz en azından yabancılarımız gayet iyiydi fener'den.