• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 8. Hafta | İzmit Belediye 69 - Galatasaray 80

Puanları 0
Çözümler 0
@Erdoğan Selkan
11 Aralık 2021
17:00
Şehit Polis Recep Topaloğlu SS
Yotube/TBFTV

Hafta içi yaşanan Fenerbahçe hezimetinden sonra İzmit deplasmanıyla lige dönüyoruz. Anete, Riquna, Tina ve Pelin yok. Tamamen farklı bir ilk 5 ve farklı oyun planlarıyla mücadele etmesi gerekecek takımın. Açıkçası nasıl olacağını muhtemelen bilebilen yoktur şu an...

Başarılar Sarayın Sultanları'na...

Pelin , Tina ve Riquana sahada.

ilk çeyrekte 09-08 gerideyiz. çok atış kaçırıyoruz. 4/14 %28.

yappa ya Riquana , top kaybı , basit atış kaçırmaları.

Allah tan rakip atış kaçırmada bizi aratmıyor. 3/18 onlar , 4/17 biz.

ilk çeyrek 12-13 önde tamamladık.
ama takım çok dağınık. 5/18 atış ,

Ya bu Peline iyice gıcık olamaya başladım , kendini Alina falan mı sanıyor , her elindeki topu potaya sallıyor , aklına estikçe. 1/5 %20 ile muhteşem oynuyor.

Davis te yabancı oyuncu israfının en güzel örneği.

bu izmit nasıl takım ya , 8/40 ile %20 ile atıyorlar. çok kötü takım gibiler. 1/15 3 lük % 6.

ilk yarı 20-35 önde kapattık. biz iyi değiliz ama rakip felaket kötü. ligdeki durumlarına baktım 7 maçta 4 galibiyet almışlar. Baya iyi galibiyet almışlar.

Riquana da bu gün bir şey var , çok basit turnike , atışları kaçırıyor , tamam sakatlıktan döndü ama bu kadar da değil yani.
Yani cenabetmidir nedir , töbe töbe.

Son düzenleme:
Peline katlanan efe hocayada helal olsun yani. ah ulan ah adam gibi yönetim olacaktı ki.

3.çeyrek sonucu 42-56 öndeyiz.

69 - 80 maçı aldık.
sude , tina , melis ve merveyi beğendim bu gün.
Riquana ve davis felaket.
Pelin dengesiz idi.

Bravo Takım
Yürüyedurun Sarayın Sultanları
(Sude zaman verilince yapabileceklerini bir kez daha gösterdi)

Hatayspor dağılıyor ordan oyuncu takviyesi yapılamaz mı?

Çarşamba günü dakika almaktan kaçanlar cumartesi günü aslan kesilmeye çalışıyor. Ne günlere kaldık.

Geri