Bu mudur? Tüm oyunu istatistik üzerinden okumak mıdır basketbol? Sen oyunu izledin mi? Veya 1.5 senedir bu arkadaşın takım adına kaç defa olumlu katkı verdiğini gördün acaba? Bizi de bir aydınlatabilirsen zevkle aydınlanalım. Vanloo ligde tepeye oynayan takımların arasında, hatta tüm lig takımları arasındaki guardlar sıralamasında en kötülerden biri belki de en kötüsüdür, bu kadar basit...x.com
x.com
En kötü oyun kurucu! 16 Sayı 12 Asist ile oynamış.
Sizin beğendiniz bir oyuncu var mı?Bu mudur? Tüm oyunu istatistik üzerinden okumak mıdır basketbol? Sen oyunu izledin mi? Veya 1.5 senedir bu arkadaşın takım adına kaç defa olumlu katkı verdiğini gördün acaba? Bizi de bir aydınlatabilirsen zevkle aydınlanalım. Vanloo ligde tepeye oynayan takımların arasında, hatta tüm lig takımları arasındaki guardlar sıralamasında en kötülerden biri belki de en kötüsüdür, bu kadar basit...
Neden bu kadar merak ettin? Beğendiğim bir oyuncu veya oyun olursa bunu da paylaşırım. Ama mesela kötü Koreli uzun ve Vanloo gibi çok vasat bir oyun kurucuyla büyük hedeflere yürünemeyeceğini görecek kadar basketbol bilgisine sahibim. Ha, aksi bir fikrin varsa sen de bizimle paylaşırsın, belki arada bazı zamanlarda görüş birliğimiz de oluşabilir. Ama aslında sen ve buradaki birçok kardeşime de hak vermiyor değilim, çünkü bu şube uzun yıllardır o kadar vasat oyuncularla, komik bütçelerle, hiç iş bilmeyen kötü şube sorumlularıyla iddiasız kadrolar kurularak hiçbir büyük hedefi olmayan sıradan bir şube haline geldi ki, artık fotoğrafın büyüğünü göremez hale gelmişsiniz. Şunu unutmamak gerekir, burası basketbolun beşiği Galatasaray, burada tek hedef ülkede ve Avrupa'da şampiyonluklar olmalı. Suyun karşı tarafındaki rakibimiz, senelerdir ülke ve Avrupa basketboluna ambargo koyup biz dahil olmak üzere önüne gelene vurup geçerek kupa üstüne kupalar alırken, sizler ancak dışarıdan imrenerek bakıp ligde alınan 2.likler ve 3.lüklerle avunur haline geldiniz. Kusura bakmayın ama beni bu kadarı kesmiyor. Aksine bu durumdan büyük üzüntü duyuyorum, ama demek ki herkes benim gibi düşünemiyor. O zaman ne diyeyim, sizlere daha çok Ormanspor, Mersin galibiyetli günler ve yıllar dilerim...Sizin beğendiniz bir oyuncu var mı?
Burada olan herhangi birinin vasat kadrolar, kötü oyuncular isteyeceğini sanmıyorum. Ama bu sürekli oyunculara hakaret edelim anlamına da gelmiyor.Neden bu kadar merak ettin? Beğendiğim bir oyuncu veya oyun olursa bunu da paylaşırım. Ama mesela kötü Koreli uzun ve Vanloo gibi çok vasat bir oyun kurucuyla büyük hedeflere yürünemeyeceğini görecek kadar basketbol bilgisine sahibim. Ha, aksi bir fikrin varsa sen de bizimle paylaşırsın, belki arada bazı zamanlarda görüş birliğimiz de oluşabilir. Ama aslında sen ve buradaki birçok kardeşime de hak vermiyor değilim, çünkü bu şube uzun yıllardır o kadar vasat oyuncularla, komik bütçelerle, hiç iş bilmeyen kötü şube sorumlularıyla iddiasız kadrolar kurularak hiçbir büyük hedefi olmayan sıradan bir şube haline geldi ki, artık fotoğrafın büyüğünü göremez hale gelmişsiniz. Şunu unutmamak gerekir, burası basketbolun beşiği Galatasaray, burada tek hedef ülkede ve Avrupa'da şampiyonluklar olmalı. Suyun karşı tarafındaki rakibimiz, senelerdir ülke ve Avrupa basketboluna ambargo koyup biz dahil olmak üzere önüne gelene vurup geçerek kupa üstüne kupalar alırken, sizler ancak dışarıdan imrenerek bakıp ligde alınan 2.likler ve 3.lüklerle avunur haline geldiniz. Kusura bakmayın ama beni bu kadarı kesmiyor. Aksine bu durumdan büyük üzüntü duyuyorum, ama demek ki herkes benim gibi düşünemiyor. O zaman ne diyeyim, sizlere daha çok Ormanspor, Mersin galibiyetli günler ve yıllar dilerim...