Genel görüşten farklı yorumluyorum maçı. Fenerbahçe ile aramızda uçurum olduğunu düşünmüyorum ben zira. Daha az bütçeyle kurulmuş olabiliriz ama ABD'deki yeni lig dolayısıyla buraya gelen oyuncuların kalitesi çok düştü. Emma olağanüstü bir oyuncu, birde Gabby Williams genel olarak üst düzey işte. Onun dışında ne yerli ne yabancı dengesiz bir durum yok.
Bugün bizim bu maçı kazanmamız için çok iyi bir ortam vardı. Biz muhteşem şut atarken onlar çok kötü attılar bir kere. Çok mücadele ettiğimizi de düşünüyorum. Hocanın son çeyrek yaptığı değişmeli alan savunması da güzel bir dokunuş oldu ama günün sonunda bu ortamda bile kazanamadık.
Stewart, Vandersloot, Collier, Kayla gibi oyuncular varken ciddi güç farkı vardı eyvallah ama şuan Mariem Badianne, Allemand işte Fener'in diğer yabancıları. Kenarda Atkins filan bekliyor. Emma dışında olağanüstü bir fark yok sahada. Bu takıma çok güçlüler demek bizim diğer koçlara haksızlık olur.
Ben kazanacağımız senaryonun geliştiğini ama başaramadığımızı düşünüyorum. Fenerde mağlubiyetler alacaktır bu sene EL'de ve hatta ligde bence ekstra.