KBSL Final | Fenerbahçe - Galatasaray

Binbir macerayla geçen sezonun finaline geldik. Söylenecek çok fazla bir şey yok...

6 ve 8 Mayıs Metro Enerji, 11 ve 13 Mayıs Sinan Erdem, 16 Mayıs Metro Enerji şeklinde bir fikstür belirlenmiş. Tabi son 2 maçın gerekirse oynanacağını hatırlatmak lazım.
 
Fenerbahçe karşısına hep eksilerek çıkıyoruz.Euroleague'deki maç öncesi Courtney gitti,sonra Angel geldi ve gitti.Şimdide Whitcomb'suz çıkacağız.

Hastalık sonrası çok yorucu bir 5 maçlık seri oynadık.Diğer tarafta ise dinlenmiş bir takım var.Aradaki kalite farkını ve sezon içerisinde kadromuzu koruyamadığımızı düşününce çok zorlanacağımız bir seri olacak.Rakip içinse tam tersi niteliğinde çok rahat bir seri olacak.Takımımıza başarılar dilerim.
 
Realist düşüncede bir insanım. Finale çıktığımızda hiç mutlu olmadım. çünkü her kazandıkları maç sonrası küçümseyici bir tavır koyacak rakip takım ve taraftarı. Bu takıma gerekli desteği vermeyenler, bu kadar zor durum da bırakanlar iyi izlesin bu seriyi.

Efe güven ve takım benim için başarılı bir sezon geçirmişlerdir. Yüreklerine sağlık. Bu final maçında umutsuz olmamın sebebi, basketbola gerektiği hakkı vermeyen galatasarayı yönetenlerdir.
 
Son düzenleme:
Şu kulüpteki insanlar artık buraları bir görsün çoluğun çocuğun ağzına laf veriyoruz her maç. Üstelik Efe Güven'in "We'll f*ck them on the finals" çıkışının ardından seri daha bir anlam kazandı. Umarım alırız ama hiç ümitli değilim.
 
Efe Hoca’nın dediği gibi “lanet edeceğiz” onlara finallerde.

Elbette lanet edeceğiz çünkü onlar da annelerine lanet ettiler :)

Bu arada bu sporu tamamen sonuç odaklı gören arkadaşlara da teessüf ediyorum. Takımın fazladan en az iki maç oynayacak, sezonu daha geç kapayacak, kendini yüksek bütçeli bir takıma karşı sınayacak ve en azından sezonu daha yüksek bir yerde bitirecek. Varsın yenilelim çok da önemli değil. Hangi spor olursa olsun, "Kızımız o**spu ama eve iyi para getiriyor" mantığıyla yaklaşmak yerine izleyerek keyif almak gerekir diye düşünüyorum. Tüm maçları defans yaparak ve durağan oynayarak 1-0 kazanan bir takımdansa güzel ve hareketli futbol oynayarak ikinci olan bir takım izlemeyi tercih ederim. Ben bu seride sürprizler yapacağımıza inanıyorum. Boyutunu bilemiyorum ama umarım büyük boyutlu olur ve serinin sonucu da lehimize olur.
 
Son düzenleme:
3-0 yenileceğimizi düşünmek,bu takımı desteklemeyeceğimiz anlamına gelmiyor.Bu takımdan vazgeçeceğimiz anlamına hiç gelmiyor.Yani bakıyorum 5 sene önce insanlar böyle diyordu,10 yıl önce insanlar bu oyuncuya şunu diyordu gibi yorumlar dönüp duruyor forumda,birçok konuda.İnsanlar anlık olarak izledikleri maç için yorum yapıyorlar.Bu tür şeylere hiç gerek yok.

Benim takımımda bu kadroya ek olarak sadece Alina olsa,ben çıkıp helal olsun yönetimimize,3-0 kazanırız bu seriyi derim.Ama diyemiyoruz işte.

Bu arada ilk yarı itibariyle kızlar çok iyi mücadele ettiler.Fenerbahçe'yi yenebilmenin veya maça ortak olmanın tek yolunun savunmadaki dirençten geçtiğini gösterdiler.İnsallah sansımız yanımızda olur ve biz kazanırız.
 
Prince'in daha fazla sorumluluk alması lazım.Pelin'in üzerine çok fazla yük biniyor.Bu kız hücumu şekillendiriyor,savunmada baskı yapıyor.Topu getiriyor.

Asena hiçbir şey yapmasan bile savunmada adamını kaçırma.
 

Üst