KBSL Final | Fenerbahçe - Galatasaray

Russell Tuğçe-Prince eslesmesinde Prince'e yardıma gidiyor,ardından Alina 3'lüğü yolluyor.Anete Russel'a vermeyip zor denemede bulunuyor,dönüşte hızlı hücumda fark 9 oluyor.
 
Yahu Sude,Pelin köşede hem sıkışmış hemde yakın savunuluyor.Gidip ona pası attın diyelim ne olacak ? Ne olacak ? Neden kendiniz şut atmaktan çekiniyorsunuz ? Sevgi salladı girdi,girmeseydi Sevgi'ye kızacaklar mıydı ? Basit hata sonucu basketi yiyip 13 sayı geride gidiyoruz.
 
Nihayet be Anete.Nihayet be Steinberga.Farkı 5'e çektik.

Çok ilginc bir durum var yalnız.Mcbride evet çok iyi maç çıkarıyor ama hiç düşünmeden top gelir gelmez kaldırıp el üstü şutu yolluyor.Alina hiç düşünmeden kaldırıp el üstü şutu yolluyor.Allah'tan son birkaç şutları girmedi farkı eritebildik.
 
Epiphanny eskisi gibi değil, çok net. Kadro olarak da epey gerideyiz fakat bu, teslim olacağımız anlamına geliyor. Kadın basketbol, her zaman Galatasaray’ın yüz akı, gurur kaynağı olmuştur, bir kez olsun başımızı öne eğdirmemiştir. O yüzden inancımız tam, savaşmaktan vazgeçmedikçe sonuç sadece ayrıntı. Kendiniz gibi olun, yeter.
 
Efe Güven kısıtlı olanaklarla çok iyi işler yapmıştır, gerçekten 2 tane son derece winner anahtar oyuncuları var çok iyi oyuncular. Kritik anlarında sazı eline alacak oyuncumuz yok..
 
Takımımızda birkaç oyuncu sezon boyunca bizde hayalkırıklığı oluştursada sezon boyunca Galatasaray Kadın Basketbol takımıyla gurur duydum,EL'de 5 günde 4 maç oynayarak çeyrek finale kalmak büyük başarıydı.Bu bile yeterli dediğimiz anlardı bizim için.

Ligde hastalıklarla mücadele ederken yorucu bir seriyi başarıyla geçerek finale kaldılar.Bundan daha büyük gurur olamaz.

Bugünde ellerinden geleni yaptılar 40 dakika mücadele ettiler.Helal olsun takımımıza.Efe Güven ise loser bir koç değildir.Çünkü kaybetse bile her maç mücadele eden bir takım oluyor.Eline bir tık iyi bir kadro verilirse winner koçta olacaktır.Efe Güven'de o potansiyel var.
 
Galatasaray'ı hiç bu kadar istekli görmemiştim; inanılmaz defans yapıyorlar. Kendilerini, bütün kalbimle kutlarım; ancak, aradaki kalite farkı da inanılmaz... Bu yüzden yenebilmemiz, mucizelere kalmış. Ezeli ve en büyük rakibimizle aramızda bu denli kalite farkının oluşmasına göz yuman, hatta sebep olan yöneticilerin yanaklarından öperim. Saygılarımla!..
 
Takıma mücadelesi için teşekkür ederim oyunun içinde kaldık maç sonuna kadar.Kadroda olmayan Zandalasini bizim takımda olsa tribünde oturcağına daha farklı şeyler konuşabilirdik arada kadro kalitesi olarak ciddi fark var.Önümüzdeki sezon muhakkak kadro planlanırken 2 ve 3 numara skorer kısalar bulmalıyız kadro yapısını ona göre kurup hem lig hem avrupa da ona göre rekabet etmeliyiz.Ve son olarak eksiksiz kadro kursak bile oyuncuların takımdan sezon içersinde gitmesine izin verilmemesi lazım yönetimler değişiyor sezon içinde kaçan oyuncular sorunu aynı önü alınmalı.
 
Şikecilerin yerli mecburiyeti ile oynadıklarında zorlanacakları belliydi. Olcay diye bir oyun kurucuları var al onu vur bizim Asena'ya. Hodri meydan yağlı güreş.
 

Üst