KBSL Final | Fenerbahçe - Galatasaray

Oyuncularımız, en sonunda rakip oyuncularla kendi aralarındaki devasa kalite farkını fark ettiler ve dolayısıyla ne yaparlarsa yapsınlar yenemeyeceklerini anlayıp gevşediler.
ELW şampiyonu kadrodan, bu kadroya nasıl gelindi? Sebep olanları, Allah bildiği gibi yapsın!.. Bir Galatasaraylı olarak utanıyorum artık!..
 
Her sene tokatlanmak ve acizse bublara yenilmekten BIKTIM....

3_4 senede 1 mac kazanıp bunlara karşı sonra da yenilmez armada ayağına yatmaktanda bıktım
 
Zaten Anete'yi tutunca bütün hücum aksiyonunu bitiriyorlar. Yapabileceğimiz tek şey az top kaybı yapıp tüm hızlı hücumları taktik faulle kesmekti ama onun için de yeteri kadar akıllı ve atlet olamadığımız için Mcbride'ın fast break üçlükleriyle maç koptu. Sene başı bu nasıl basketçi dediğimiz kız bugün takımın eline baktığı oyuncuysa zaten şubeye dışardan gösterilen emek ve mesainin çapı da bellidir. Geçmiş olsun oyuncularımıza ve hocamıza. Ellerinden gelenin en iyisini her daim yaptıklarına şüphe yok.
 
İyi bir yardımcı oyuncu olan oyuncumuz,takımın gelinen noktasında savunmada ve hücumda her şeyi yapmasını beklediğimiz oyuncu oluyor.Hemde her maç minimum 35 dk oyunda kalarak,bugünde 38 dk oyunda kalmış.Spiker bir pozisyonda,nabzı o kadar yüksek ki konuşmakta bile zorluk yaşıyor dedi.

Maç boyunca maksimum 12 civarı top kullanması gereken oyuncumuz,gelinen noktada neredeyse her maç 20 tane top kullanıyor.Bugün oyunda kaldığı süre 38 dk.Bu kızlarında canı can ama.Yazık valla.

Hayalkırıklığı oluşturan yerli bir oyuncumuz var aldığı süre 5 saniye.

Hayalkırıklığı oluşturan yabancı oyuncumuz var,sezon boyunca katkısı 0 bile değil,sırf zarar verdi.

Ya her şeyi geçtim tek beklentim,zaten yeniliyoruz,2-3 pozisyonda Sude'den bir şeyler bekleyelim.16 dk oyunda kalıp kız 1 şut denemesinde bulunuyor.Ha 13 farkla yenilmişsin ha 20 farkla yenilmişsin.Son bölümlerde gençlerimize şans tanımalıydık.
 
Oyuncularımız, en sonunda rakip oyuncularla kendi aralarındaki devasa kalite farkını fark ettiler ve dolayısıyla ne yaparlarsa yapsınlar yenemeyeceklerini anlayıp gevşediler.
ELW şampiyonu kadrodan, bu kadroya nasıl gelindi? Sebep olanları, Allah bildiği gibi yapsın!.. Bir Galatasaraylı olarak utanıyorum artık!..
Nasıl geldiği belli. Biz Euroleague Şampiyonu takımı dağıttık, küçülttük, yedik bitirdik. Sonuç ortada. Bir psonsor bile bulamıyoruz bu takıma doğru düzgün. Arada maddi olarak uçurum var sonuçta.

Yine de 2014'ü hiçbir şeye değişmem. Adamların en büyük kuyruk acısı senelerdir.
 
MAZERET MAZERET MAZERET

BUNLARA TOKATLANMAKTAN BIKMADIK,BİZİ YENDİKLERİNDE ADAMLAR ARTIK TINLAMIYORLAR BİLE

BİZDE 6 SENE ÖNCEYE DÖNÜP AMA BİZ SİZİ O ZAMAN YENDİK YAAACIK DEMEYE BASLADIK VE BIKTIKKKK
 
Yahu takımın kapasitesinin farkındayım ama hadi bir umut diyip geçiyorum ekran karşısına.Ama şu kadroda bir şeyler yapmasını beklediğimiz 2 3 oyuncu var,onlar da sahada var mı yok mu belli değil.
 
Yahu 18 sayı fark yemişiz,bari gençlerimiz süre alsınlar.En azından Fenerbahçe'ye karşı süre aldık derler.Pelin-Prince-Q-Anete bunlarla neden oynuyorsun ?

Meltem'e-Sude'ye-Miray'a-Mısra'ya neden süre vermiyoruz.Sude neden oyundayken 1 şut deniyor ?
 
Seri öncesi de yazmıştık, finale çıkarak sadece şampiyonluklarını anlamlandırdık. maalesef kalite farkı çok ve bu istek ve mücadele ile kapanmaz. bu sezon fener daha da güçlenirken, biz ışıl gibi isimden asena'ya geriledik.
 
Sadece ilk maçta mücadele edebildik, son 2 maçta daha iyi olan taraf Fener'di. Ama tabiki de kalite farkı var. 3-0 olabileceğini yazmıştım. Yine de bu kadroyla Avrupa liginde çeyrek final, ligde final başarıdır. Yaratıcı oyuncumuz yoktu. Onlar da hem McBride hem de Iagupova bombardımana tuttular. Tebrikler yine de ne olursa olsun.
 

Üst