KBSL | Galatasaray Çağdaş Faktoring 57-60 Çimsa ÇBK Mersin

Son 13 sn 3 sayı geridesin back pass deneyen guardı son dakikalarda bir daha sahaya sürmem net, bu maçta yine pisi pisine gitti rakibe ikili averajı da verdin geçmiş olsun.. 10 sn. kalmış oyuncuların maçı bıralıyor ilk maç 2 sayı averaj elinde Faul yapıp üçlük denemen lazım oyuna müdahale etmiyorsun coach olmadı olmuyor..

Son düzenleme:
Bu skor sizin eseriniz yöneticiler ve hoca .
Aynen öyle. rakibin 3 haftadır ard Arda yenilgi alıyor,farkı kapatmak için fırsat ayağına gelmiş sen tepiyorsun.ben yönetim kadar hocada suçlu diyorum.elini, masaya vurup takviyeleri yaptırmış olsa, bu gün sahada gezen ruhsuzlar yerine liderliği ele geçirmiş şampiyon adayı bir Galatasaray olacaktı .

Ne oldu bu takıma anlamış değilim.hadi vizyonsuz, beceriksiz yönetimi anladık. Ekrem, hoca ne iş yapar neye yarar ?ya arkadaş. bak rakibin 3 haftadır ard Arda yenilgi alıyor. sen iki maçta da onu elinden kaçırdın . çok zor değil şampiyon olmak. vur elini masaya takviye istiyorum de. yeter artık.olmuyor ise bu yönetime çek resti takımı bırakıyorum de. ağırlığını koy bu gidişat iyi bir gidişat değil.

11/3lr oynayan savunma kara deliği hücumu sıfırlanmış Zandalasini'ye 34 dk sabretmek, hata üstüne hata yapan Vanloo'yu 38 dk oynatmak!!! Ekrem hocam bitmişsin nerde o eski prensipli takımına hakim doğru dakikalarda formanın hakkını hakedene veren coach nereye gitti?

Milli takım mevsimi yaklaşıyor. Bizim Ziya Gökalp'imiz, bizim Halide Edip'imiz; 1973-2012 aralığında iradi şekilde uzaklaşılan, Ekim 2023'ten bu yana yine doğru düzgün nabız alınamayan Kapitalist Türk ulusçuluğunu kurtarabilmek için dövünür. Eş zamanlı olarak da, Kapitalist Türk ulusçusu kurucumuz resmi toplanmalarda ana avrat küfür yer.

Böyle sürer gider burası bir Faruk Süren'e, bir Ünal Aysal'a dek.

Çukurova'nın %50 si Natasha Howard.Çukurova Howard,Fenerbahçe ise Messeman üzerine kurulu bir takım.Howard bir süredir sakat,Yvonne Anderson ise son maçlarda çok az süre almıştı.Ve biz %50'sinden yoksun takıma kaybettik.Üstelik favoriydikde.

Ekrem hocaya sevgimiz,saygımız sonsuz fakat oynattığı basketbol çok sıkıcı ve kötü bir basketbol.Sezon başından beri istikrarlı katkı alamadığı birçok oyuncu var.Geçen sezon ligin en iyi yerlilerinden olan oyuncusundan katkı alamıyor,ısrarla istiyorum dediği yabancılardan katkı alamıyor.En pahalı oyuncusunu takıma dahil edemedi.Sezona desen Ji Su Park gibi kötü oyuncuyla başlıyor.Yani anlamak mümkün değil.

İşin sadece savunma tarafını düşünerek,sadece savunmaya çalışarak olmaz.Hücum tarafında çok ciddi sıkıntısı var hocanın.

Kaybettiğimiz ilk Fener maçından sonra ben Fener geçen seneler gibi yenilmeyecek bir takim değil, aramızda öyle ciddi bir fark yok demiştim. Çünkü kısaları yok ve çok tek düze bir takım ekstra şut almadıkları gün. İlk kadın voleybol maçında olduğu gibi o günde zorlamak(!) yeterli gelmişti taraftara ve mücadele edebiyatı yapılmıştı. Bugün geldiğimiz noktada 3 maç üst üste kaybetti Fener ama olsun biz iyi mücadele ettik.