KBSL | Galatasaray Çağdaş Faktoring 84-78 Nesibe Aydın

Ya şaka gibi.Bugün neye şaşırmamız gerekiyor artık ? Altın gibi fırsat gelmiş.Acemice faul yapılmış.Bu kadar kötü serbest atış atamayız ya.

Ya Zanda'da bir garip.Moral bozmak istemedim ama ilk çeyrekte yediğimiz ilk 10 sayının 8'i Zanda'nın hatalarındandı.İkinci yarı boş turnike kaçırıyor,kolay top kaybediyor.Wnba'de süre alarak gelmedi mi bu kadar olmaması lazım.

Yahu arkadaş Wallace'ı gerekirse tepede 2 kişi savunun topu elinden çıkarsın delirtmeyin ya.Hücumdada görmediniz mi Fraser bomboş çembere gitti ne gerek var zor atış kovalamaya ? Delirtmeyin ya.

Vanloo çıktı topun kontrolü aysegul'e geçti ve biz şaha kalktık son 1 dakikada. Yani epeydir kimseye bu kadar kurulmamıştım gercekten, vanloo atıldı ve maçı aldık. vermeyiz burdan.

Şu maçı normal sürede kaybetsek ''kötü oynadık,canınız sağolsun kızlar,canınız sağolsun hocam'' derim.Ama uzunun maç içinde zaten delirtiyor,Serfa atılmış maçta geridesin,maç sonunda Park 4 de 1 atıyor,Vanloo 2 de 0 atıyor maç yok yere uzuyor.Uzatmada 2 yabancısı olan takımdan 2 üçlük yiyerek başlıyorsun.O kadarda değil ama ya.

Kızlarımızıda,Ekrem hocayıda tebrik ediyorum.Bugün ciddi konsantrasyon sorunumuz vardı.Bu belkide 3 gün önce Çukurova karşısında hem fiziksel hem mental anlamda yıpratıcı maç oynamamızdan kaynaklıda olabilir.Nesibe Aydın'ında 15 gündür maç yapmadığını hesaba katmak lazım.Zorlansak bile bu kadar olmamalıydı bence.

Çukurova maçından sonra kaybetmek çok üzerdi,tekrardan tebrikler.

Başantrenörümüz Ekrem Memnun'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"Bugün için bizim için sevindirici olan tek şey maçın sonucu. Bugün en kötü oyunumuzu oynadık. Çok basit hata yaptık ve çok atış kaçırdık. Ona rağmen kazanmayı başardık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bugünkü oyunumuzun çok daha üstünde bir takımız. Yorgunluk olabilir. Hastalıklarımız vardı. Sebebini mutlaka oyuncularımızla konuşacağız. Böyle oynayamayız. Bundan daha iyi bir oyunumuz var. Kazandığımız için mutluyuz."

Başantrenörümüz Ekrem Memnun'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"Bugün için bizim için sevindirici olan tek şey maçın sonucu. Bugün en kötü oyunumuzu oynadık. Çok basit hata yaptık ve çok atış kaçırdık. Ona rağmen kazanmayı başardık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bugünkü oyunumuzun çok daha üstünde bir takımız. Yorgunluk olabilir. Hastalıklarımız vardı. Sebebini mutlaka oyuncularımızla konuşacağız. Böyle oynayamayız. Bundan daha iyi bir oyunumuz var. Kazandığımız için mutluyuz."

X'de çok lüzumsuz yorum atan kişiler var.Bir oyuncumuz sakat olabilir,yorgun olabilir,hasta olabilir,kendini kötü hissedebilir.Ekrem hocam en iyisini bilir deyip geçmek lazım.