KBSL | Nesibe Aydın 73-97 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Maç kadrosu ;

Selin Rachel Gül
Sude Yılmaz
Gökşen fitik
Ayşegül Günay Aladağ
Ayşe Cora
Ji-Su Park
Yueru-li
Derin Erdoğan
Kuanitra Holingsworth
Meltem Yıldızhan
Brianna Fraser
Julie Vanloo

Coach : Ekrem Memnun

Ne yazık ki çok rezil oynuyoruz, biz bu maçı yensek bile kadroda zeki sayılabilecek hiçbir oyuncu yok... Çinli oyuncumuz silah zoruyla oynuyor gibi... Hoca da Allahlık bir durumda...

İnsan oynar, zevk verir yener ya da yenilir ama bir estetik katar, basketbolun hakkını verir...Biz bu maçı alırız diye düşünüyorum ama bu nasıl bir oyun...
Neyse sinir krizi geçirmemek için Mezzo tv izleyeyim...

Ayşegül Günay bu son saniye yarı saha basketlerini Kayseride'de yapıyordu,yine yaptı devre sonunda.

İlk çeyrek sonlarına doğru Vanloo ve Fraser'dan vazgeçtik 25-15 geride kapatsakta Ayşe Cora Nesibe Aydın'ın 1 e 1'de ne kadar kötü savunma yapan takım olduğunu gösterdi.Eline gelen her topla içeriye çok rahat kat etti basketi buldu veya rahat atış imkanlarını buldu.Ardından Li'ye inen toplar üzerinden rahat sayılar bulduk.Topu çevirdiğimiz anlardada Nesibe Aydın savunmasını çok rahat deldik.

Bu arada ilk oynadığımız maçtada demiştim Nesibe'de Serfa çok kötü bir uzun.Bomboş içeriye devrildiğinde bile topu cama attı.Ve baktım devreyi 5 de 0 ile bitirmiş.Yani pota altında topla buluşup yerden Sevgi Tonguc'a indirmeye çalışıp topu kaybedecek zekada bir oyuncu.

Uzun üzerinden oynayamayınca Wallace harici içeriye kat eden oyuncusu olmayıncada Nesibe hücumları çıkmaza girmiş oldu.

Ayşegül Günay'dan gelen ekstra şutlarlada 10 sayı geriden gelip 11 sayı önde bitirdik devreyi.

3.çeyrek aynı 5'le mi devam edeceğiz acaba merak ediyorum.

Son düzenleme:
Valla biz ilk çeyreğin sonlarından beri muazzam top çeviriyoruz.Muazzam oynuyoruz.Pozitif olaraksa Ayşe Cora,Yueru Li,Meltem'den gelen katkılar gelecek sezon için çok önemli.Ayşegül Günay'ın ise bugünkü maç açısından katkıları çok iyiydi.Birde bu kadar farkı neredeyse 3 çeyreği maksimum 1-2 yabancı ile oynayarak yapıyoruz.Yerli oyuncularımızın ağırlığıyla ezdik,geçtik.

Bu maç insallah kalan maçlarımızda takımı görmek adına ve gelecek sezon için bir umut ışığı olur.Ekrem hocam hücumda ritmi yakalarsan sıkıntımız kalmaz.Quanitra'ya falan gerek yok artık.Sen Rus takımları varken bir daha kazanılması imkansız Euroleague'i kazanmışsın.Quanitra ile mi kazandın ? 1.96 lık kadın bile Li karşısında duramıyor.Amerikalı uzunlar haricinde en iyi uzunlardan biri var kadromuzda.

Efe hoca ise çok alakasız teknik faul alıp,sinirleniyor kenarda.Hocam rezalet savunman var,Ekim ayında kovmanız gereken Serfa ile devam ediyorsun.Neye sinirleniyorsun ?

Merak ediyorum ilk maçtan sonra X'de Nesibe Aydın kadrosunu övüp Efe hocayı tebrik eden arkadaş bugün bir şey diyecek mi ?

Son düzenleme: