KBSL Play-Off | Fenerbahçe 48-59 Galatasaray

26.04.2019 Cuma
20:00
Metro Enerji Spor Salonu

KBSL play-off yarı final ilk maçında deplasmanda 72-51 kaybeden takımımız serinin ikinci maçında yine deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. İlk maçta, ilk yarıda bazı dönemlerde maçı dengeye getirebilsek de maçın geri kalan kısımlarında Fenerbahçe maça mutlak hakim oldu diyebiliriz. Arada bir kalite farkı da var. İşimiz zor. Ama bu durumlar mücadele dozunun azalmasına neden olmamalı. Takımımıza başarılar.
 
Maçın sıcaklığıyla takımın koçuna ve takımın oyuncularına tepkiler gösteriyor olabiliriz fakat asıl sorun onlar değiller.

Asıl sorun Euroleague'i aldığımız sezondan beri bu şubeye değer vermeyen yönetimindir.Kalitesi belli oyuncularla belli bir yere kadar gelebiliyorsun.Kötü yönetim olunca,oyuncularında kötü oluyor,koçunda.

Daha maç başlayalı 7dk olmuşken,yani herhangi bir yorgunluk söz konusu bile değilken Fenerbahçe 5-6 tane dış atışı bomboş deniyorsa,üst üste hücum ribaundları alıyorsa zaten durum ortadadır.
Ağır bir takımız,ağır bir şekilde oynadıgımızda Fenerbahçe gibi hızlı takıma karşı ne ribaund alabiliriz,ne hücum edebiliriz ne de savunma yapabiliriz.
 

Üst