KBSL Play-Off | Galatasaray 49-57 Fenerbahçe

01.05.2019 Çarşamba
18:00
Ahmet Cömert Spor Salonu

Fenerbahçe'ye oynadığımız son iki maçı da muhteşem bir şekilde oynayarak kazanan takımımız seride 2-1 önde. Dördüncü maça çıkıyoruz ve kazandığımız takdirde finale çıkacağız. Takımı sene içerisinde çok eleştirdik ama play-offlar ile beraber gerçekten hepimizin gönlünü kazandı diyebiliriz. Fakat bu kadar yaklaşmışken insan final de istemiyor değil. Finali kesinlikle Fenerbahçe'den daha çok istiyor ve daha çok hak ediyoruz. Bu takım son bir aylık performansıyla kesinlikle bunu hak ediyor. Maçın günü ve saati de uygun. İmkanı olan herkes gelmeli. Başarılar Sarayın Sultanları!

http://www.biletix.com/etkinlik/YAQ19/TURKIYE/tr
 
Son düzenleme:
Imkani olan bir cok taraftarimiz gidecektir Hatta Erdogan Selkan bile Kibristan kalkip gelirse sasirmam. Erdogan Bey de gorunmuyor yeri gelmisken belirteyim.

Cok zor mac olacaktir ama bu maci taraftar baskisiyla alip yolumuza devam edecegimize inaniyorum.

Imkan olsa su maca gitmek icin neler yapmazdim.
 
Final için her şey bizim lehimize, dün birsel'in kudurması da bu yüzden zaten ! Fenerin bu şekli ile bizi elemesi çok zor. Biz çok istekli ve her oyuncumuzdan maksimum verim alarak oynuyoruz bu maçları, seriyi finale taşımak için ise sadece 40 dakika kaldı kızlar. İnanıyoruz, güveniyoruz ve geliyoruz. Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray...
 
Işıl ve Moriah böyle oynamaya devam ederse bu turu geçtim şampiyon bile olabiliriz. 2014 Euroleague finalisti şaşkınlık içerisinde, seri 3-0 biter hayalleri kurarken bir maç ile elenecekler. Çarşamba çok sert maç olur, bu maçın hakemlerini etkilemek için geçen maçtan çalışmaya başladılar bile. Dikkatli olup çok iyi konsantre olmalıyız.
 
Kazanırsak seneye Euroleague'deyiz.
Ben aynı mücadele ve konsantrasyon ile bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum.
Yolunuz açık olsun kızlar 😊
 
Aynı gün iki saat sonra efes-barca maçı var Sinan Erdem'e almazlar. Ahmet Cömert de daha iyi ortam oluştururuz bu maç için bence zaten. Acaip atmosfer olacak.
 
Imkani olan bir cok taraftarimiz gidecektir Hatta Erdogan Selkan bile Kibristan kalkip gelirse sasirmam. Erdogan Bey de gorunmuyor yeri gelmisken belirteyim.

Cok zor mac olacaktir ama bu maci taraftar baskisiyla alip yolumuza devam edecegimize inaniyorum.

Imkan olsa su maca gitmek icin neler yapmazdim.

Valla ben bile kendimi göremiyorum çoktandır. Sizin görememeniz çok normal :(

İmkanı olan olmayan herkesin gitmesi lazım. Ben de düşünmedim değil ama aşılması gereken engeller vardı aşılamayan...

Bu takım savaşıyor bu arma için. Öyle koftiden, evlat ayağına yatıp bol sıfırlı kontrat kovalayan vasat topçu söylemi değil. bayağı bayağı savaşıyorlar. Şubeyi kapatmak için çırpınan idarecilerden tut bazen göz göre göre biçen hakemlere kadar herkesle savaşıyorlar. Herhangi bir branşta Fenerbahçe'ye karşı en son 2 galibiyet üst üste ne zaman alabilmişiz, ilk anda hatırlayan bile çıkmaz. Bu kızlar bunu başaracak kadar savaşıyor işte.

Evet iki maçtır rakibin kötü yüzdesi çok yardımcı oluyor bize. gerçekten çok mu iyi savunuyoruz, onlar mı kötü atıyor bilemiyorum. ama basit bir yüzde düşüklüğü değil bu. ister basketbol ilahlarının yardımı, ister şanssızlık, isterse inancın tezahürü... Adını her ne koyarsanız koyun 15 yıllık kariyerinde sahada sesini bile yükseltmemiş Birsel'i 2 dakika bağırtan, yıllardır bize karşı 25'ten aşağı düşmeyen Varameyenka'yı topu sokamadıkça sinirden ağlatan birşeyler var sahada...

Ve bu kızlara en azından o şeyi devam ettirmelerine yardım etme borcumuz var...

Altı üstü bir buçuk saat. Ortalama yarım saat da git gel desen 2 buçuk saat. Bir halter antremanı bile değil ya... Çok görmeyelim...
 
Serinin en zor ve en sert maçı olacak. Ama en iyi tribün desteği de olacak aynı zamanda. Bu maçı kazanırsak hiç aklımıza gelmeyen şampiyonluk kelimesini telafuz etmeye başlayabiliriz. Başarılar takım.
 

Üst