KBSL Play-Off | Galatasaray 49-57 Fenerbahçe

Bu seride 2 maç kazanılmasında emeği geçenlere ve Efe Güven'e helal olsun.
İnsallah bir sürprize imza atabiliriz.Atamazsakda serinin 2-2 olmasında emeği geçenlere helal olsun.
 
Bu takımın nefesi bu rakibe karşı üç maç üst üste kazanmaya yetmezdi zaten. Başkan rakip bütçesi 3-4 katımız diyeceğine adam gibi sponsor ve yönetici bulsun bu şubeye.
 
Başkan da bütçeden yakındı. Bir sonraki maçı umarım kazanırız da kendini şikayet etmez. Kızların emeğine, koçun aklına sağlık.
 
Sonraki maçın sonucu ne olursa olsun kızlar başarılıdır bana göre. Bize böyle sonuna kadar zorlayan, ellerinden gelenin en iyisini yapacak takımlar lazım. Kızlar diğer bütün şubelere örnek olsun.
 
Mustafa Cengiz utanmazı rezilliğini izlemeye geldi salona, sonuçtan ondan mutlusu yoktur.

Yazıklar olsun sana Mustafa Cengiz.

Helal olsun Efe Güven ve oyunculara. İnci ve Eda ile Plum, Stokes karşısında oynattı takımı ve 2 maç aldı. Yürekten tebrik ediyorum...
 
Valla ben bile kendimi göremiyorum çoktandır. Sizin görememeniz çok normal :(

İmkanı olan olmayan herkesin gitmesi lazım. Ben de düşünmedim değil ama aşılması gereken engeller vardı aşılamayan...

Bu takım savaşıyor bu arma için. Öyle koftiden, evlat ayağına yatıp bol sıfırlı kontrat kovalayan vasat topçu söylemi değil. bayağı bayağı savaşıyorlar. Şubeyi kapatmak için çırpınan idarecilerden tut bazen göz göre göre biçen hakemlere kadar herkesle savaşıyorlar. Herhangi bir branşta Fenerbahçe'ye karşı en son 2 galibiyet üst üste ne zaman alabilmişiz, ilk anda hatırlayan bile çıkmaz. Bu kızlar bunu başaracak kadar savaşıyor işte.

Evet iki maçtır rakibin kötü yüzdesi çok yardımcı oluyor bize. gerçekten çok mu iyi savunuyoruz, onlar mı kötü atıyor bilemiyorum. ama basit bir yüzde düşüklüğü değil bu. ister basketbol ilahlarının yardımı, ister şanssızlık, isterse inancın tezahürü... Adını her ne koyarsanız koyun 15 yıllık kariyerinde sahada sesini bile yükseltmemiş Birsel'i 2 dakika bağırtan, yıllardır bize karşı 25'ten aşağı düşmeyen Varameyenka'yı topu sokamadıkça sinirden ağlatan birşeyler var sahada...

Ve bu kızlara en azından o şeyi devam ettirmelerine yardım etme borcumuz var...

Altı üstü bir buçuk saat. Ortalama yarım saat da git gel desen 2 buçuk saat. Bir halter antremanı bile değil ya... Çok görmeyelim...

Erdogan Bey macin sonucunu uzuldum ama senden bir haber gelmesine cok sevindim. Umarim bir an once toparlar ve kendine gelirsin. En icten dileklerimle soyluyorum bunu.
 
O formayı giyen herkes neden bu kadar kansızlasıyor? Eda yerde yatarken hiç birinin umrunda değildi. Hatta oyuna devam etmeye çalıştılar. Karaktersiz olduğunuzu biliyorduk. 2014 ün acısı da hiç çıkmıyor içinizden ama bari insanlığınızı kaybetmeyin.
 
Özellikle üçüncü çeyrekte verilen ribaundlar canımızı çok yaktı. Fenerbahçe'nin aldığı ribaundlarla bir çok şans bulup şut sokmasıyla kendi üzerimizde yarattığımız gereksiz baskıdan ötürü ekstra kötü hücum performansımız ve aramızdaki kalite farkı maalesef bu sonucu doğurdu. Takımda yorgunluk belirtileri de vardı.
 
maçın tamamını değil ama yaklaşık 30 dk sına bakma imkanım oldu dikkatimi çeken seyrettiğim bölümde ışıl ın neredeyse hiç atış yapmaması oldu bunun sebebi nedir anlamadım gerecekten...
 
maçın tamamını değil ama yaklaşık 30 dk sına bakma imkanım oldu dikkatimi çeken seyrettiğim bölümde ışıl ın neredeyse hiç atış yapmaması oldu bunun sebebi nedir anlamadım gerecekten...
Kazandığımız iki maçta iyi sokunca bu sefer baya baskı yaptılar nerdeyse hiç boş kalmadı. İçerden zaten silahımız yok iyi kapattılar bu sefer dışarıyı.
 

Üst