• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl Playoffs Final / 1.Maç | Fenerbahçe Opet 85 - 70 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Dorka Juhász 4 sayı, Smalls 3 sayı, Williams 6 sayı…

Bu yabancılar fark yaratmayacaksa neden alındı? Yoksa bu oyunculardan verim alamayan Fırat Okul mu?
Tamamen coach ile alakalı bir durum.elindeki oyunculardan nasıl verim alacağını bilmeyen, Galatasaray gibi bir camianın hocalığını kaldıramayacak kapasitede ve Galatasaray düşmanlığı tescillenmiş birinden başarı beklenemez.

Arkadaşın takıntısı var Marine'e ve basketbol bilgisi kısıtlı çok takmayın.
1)senin arkadaşın değilim
2)sen daha dünyada yokken ben basketbol oynuyordum
3)senin suya "buuuu" dediğin zamanlarda ben basketbolu bırakmıştım
4)johannes'e takıntım falan yok, geldiğinden beri 2 maç adam gibi oynamayan adama geçmişi ne olursa olsun iyi oyuncu demem
5)eskiden büyüğe saygı diye birşey vardı ama anlaşılan senin bu gibi erdemlerden de haberin yok
6)yazarken efendi ol, adam gibi yaz, karşında çocuğun veya arkadaşın yok. haddini bil, zırvalama...

anlaşıldı mı?

Son düzenleme:
22 sayı atmış maçın en iyi oyuncusuna da laf etmezsin ya. Ayıptır. 30 yerdin o da olmasa!
Maçın ilk periyodunda yaptığı saçma sapan hatalarla skorun kopmasına sebep olduktan sonra ve rakibin artık savunma bile yapmaya gerek görmediği son periyotta attığı anlamsız sayıların bir anlamı yok. Attığı 22 sayının kaç tanesinin bize ne faydası oldu? Bu kadar yanlış bir bakış açısıyla oyuncu beğenilir mi? 30 yemedik ve rakibin maçı bırakmasından sonra fark sadece 15 sayıya indi diye hep beraber sevinelim o halde. Haaa pardon, ben basketboldan pek anlamıyorum, takmayın kafanıza yazdıklarımı...

Geri