• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl Playoffs Final / 2.Maç | Fenerbahçe Opet 77 - 75 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Farkın 17'den erimesi güzel fakat kafa kafayada gidebilirdik.17 sayıdan dönerken Fener'de Alperi'nin olmaması bizim işimize geldi,doğru bir 5 ile geri döndük.Sevgi-Alperi oyunda kalacakken,Mccowan yorulduğunda Sevgi-Olcay oyunda olmak zorunda kalıyor.Mccowan'ın oyunda olmasıda ayrı bir defo onlar için.

Ya şut sokaymıyoruz, ya ribaund alamıyoruz, ya top kaybı yapıyoruz.

Ne attılarsa giriyor.

Bi tarafta Dorka bi tarafta Emma. Dağlar kadar fark var.

Messeman biraz kaçır be kadın.

Messeman deyince akla ilk gelen şey yıllardır orta mesafesidir.Orta mesafeyi bir başka usta Derozan gibi atıyor.Fakat Messeman'ın kötü yaptığı hiç mi bir şey olmaz ? Pozisyon alışlarının hepsi derslik.Allemand ile milli takımdan çok iyi anlaşıyor zaten.Birde inanılmaz oyun görüşü var.Üstüne savunmada 1 e 1 de uzunun karşısında iyi kalıyor.Bu kadar şeyi birarada yapması çok özel cidden.

Elif bir tanesini sok be yakalıyorduk!!

Öyle aptalca topları kaybediyoruz ki deliriyor insan izlerken. Kapadım artık.

Maç başında açık alanı veren top kayıpları ile 17 sayı kadar geriye düşüyorsun.Maçın son bölümünde yine açık alanı veren top kayıpları ile kendi kendine mağlup oluyorsun.

Kaybettik.
77-75.
17 sayı farktan geri döndük.
Bu da bir başarıdır.
Evimizde 2 maçı kazanıp,Ataşehir'e şampiyon olmaya gideceğiz.
Benim takıma olan güvenim tam.

Maçın başındaki hatalara yanmayalım mı şimdi? Yazık..

Bu sefer beklenti uzeri dönüş yaptık yetmedi...

Mücadelenize sağlık Takım,
Top kayıplarına ciddi çalışmak lazım bu kadarı kabul edilemez,
Derin öldü yorgunluktan buna da çare lazım

Ben bazı maçlarda Fırat Okul'un maça çok iyi giriş yaptığını,bazı maçlarda ise maça geç girdiğini,geç çözüm üretmeye çalıştığını düşünüyorum.Hatırladığım kadarıyla Girona deplasmanındaki maça çok iyi girmişti,içeride 19 sayı farktan uzatmaya giden Landes maçına çok iyi girmişti,bizi Final Foura taşıyan maç olan son Landes maçına yine çok iyi girip,çok iyi götürmüştü.

Ama kupada oynadıgımız ve son bölümde kazandıgımız Bjk maçı,son topta kazandığımız Emlak Konut maçı,ligde oynadıgımız ilk Fenerbahçe maçı.Fenerbahçe ile oynadıgımız ilk maçta son 3 dk'ya 67-67 girildi.Ve o maçta biz devreye 24-40 geride girmiştik.Bugün yine Fener 13 dkda 39 sayı atıp 17 sayı farkla öne geçiyor ve maçı 2 sayı farkla kaybediyoruz.

Öte yandan bugün bizim kadromuzda sağlıklı ve 29-30 yaşlarında bir Işıl Alben olsaydı yakın kaybettiğimiz maçları belkide kazanırdık.Çünkü bizim kupa finalindeki maç dışında en çok aradığımız takımın oyun aklını yukarıya çekecek oyuncu sıkıntısı ve top kayıplarının,zorlama hücumların olduğu bölümde takımı sakinleştirecek oyuncu eksikliği olduğunu düşünüyorum.Fenerbahçe'nin kadrosu bizden daha kaliteli,bu başka tabiki.

Tek kelime ile yazık oldu

Geri