• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl Playoffs Final / 3.Maç | Galatasaray Çağdaş Faktoring 76 - 87 Fenerbahçe Opet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
4 dakikada maç bitti.

4 dakikadır izliyorum sıfır basket zekası perde yap geçip attın attın yoksa hücum iptal

Kapattım gerek yok bence izlemeye oraya gelen seyirciye yazık

Johannes'in ilk yarıda 5 tane üçlüğü var 2 tanesi sadece asist üzerinden gelmiş.Johannes'in neredeyse bulduğu tüm sayılar,kendi yeteneği ve insiyatif alarak kullandığı şutlardan gelen sayılar oluyor.Topun döndüğü ve Johannes'e pozisyon gelen şutlar olmuyor.Johannes'e topu ver,kaldırsın yeteneği ile üçlük bulmaya çalışsın.

İlk yarının son bölümünde fark 13'den 5'e inerkende böyle oldu.Johannes'in yeteneği ve ona ekstra Sude'den gelen 6 sayılık katkıyla fark 5'e inmişti.

Fark 5'e inerken oyundaki 2 yerlimizin Elif Bayram ve Sude olmasıda enteresandı.

Eurocup Women'da mücadele edip,üstüne başarısız olduğumuz yıllara bakınca ben ufak ufakta olsa üzerine koyarak devam edeceksek bu sezondan memnunum.Euroleague Women'ı ve Kbsl'i zorlayan takım olma yolunda ilerlememiz lazım.

Çember altındaki ters eşleşmeye bile top indiremiyor Derin.

Eurocup Women'da mücadele edip,üstüne başarısız olduğumuz yıllara bakınca ben ufak ufakta olsa üzerine koyarak devam edeceksek bu sezondan memnunum.Euroleague Women'ı ve Kbsl'i zorlayan takım olma yolunda ilerlememiz lazım.
Benim nazarımda takım bu sene olması gerektiği yere geldi. Kimse bu takım başarısız oldu diyemez.

Ama artık karar vermek lazım burada mı kalacağız yoksa daha fazla bütçe ile mi devam edeceğiz.

Benim nazarımda takım bu sene olması gerektiği yere geldi. Kimse bu takım başarısız oldu diyemez.

Ama artık karar vermek lazım burada mı kalacağız yoksa daha fazla bütçe ile mi devam edeceğiz.
Nolook pas,süperiz..

Yapacak bir şey yok.
Kadro bu.

Ne var bu takımda bu kadar ya bir türlü yenemedik

Geri