KBSL Yarı Final | Galatasaray - Nesibe Aydın Okulları

Takımımızdaki vakalar sebebiyle ertelenen serinin yeni takvimi belli oldu. Bugün ve maç günü hariç 3 gün kalmasına rağmen henüz takım antremanı yapamadık. Yine de milli takımın takvimi de göz önüne alınarak, yavaş yavaş negatife dönüşlerin de başlamasıyla yeni bir takvim ilan edildi. İlk maç 20 Nisan 16:00'da, ikinci maç 22 Nisan 14:00'de kendi sahamızda olacak.
 
Nihayet bugün oynanacak maç. 2 haftadan fazla süredir sporcularımız, teknik ekibimiz ve yakınları boğuşuyor bu durumla malesef. Tabi rakip için de can sıkıcı bir durum, onlar da ellerinde olmayan bir şekilde beklemek zorunda kaldılar. Nasıl oynanacağı, nasıl performans gösterileceğini şu an kimse bilmiyordur muhtemelen. Umarım bir de sakatlık belası yaşanmadan tamamlanır...
 
En son maçımızı 31 Martta Botaş'a karşı oynadık.23 gün sonra yarı final ilk maçımıza çıkacağız.1 saat kadar sonra federasyon resmi sitesinden en azından resmi kadroları görmüş ve maçla ilgili ufakta olsa bir fikir sahibi olmuş olacağız.

Bu hastalığı atlatan sporcularımız için ilk maçlarda nasıl katkı vereceğini kestirmek çok zor.Üstüne Whitcomb'da ayrılmış.Allah yardımcımız olsun.
 
Şu an yeni açabildim maçı.Eksiklerimize rağmen maçı 3.çeyregin son anlarına kadar ortada götürmek,maça ortak olmuş olmak çok büyük bir olay.

Bugün mücadele eden,süre alan herkese kazansalarda,kaybetselerde helal olsun.Çok büyük fedakarlık içindeler.İnsallah ödülünüde alırlar.
 
Prince ve Russell neden yoktu bilmiyorum ama bu kadroyla maçı kazanacak seviyeye getirmek bile büyük iş. Meltem sahada olduğu hemen her an zarar verdi, Quanitra geldiği ilk günden beri en iyi maçını oynadı. Steinberga'yı 2. yarıda biraz yavaşlatınca skorda karşılık veremedik ne yazık ki. Canınız sağolsun Aslanlar.
 

Üst