KBSL Yarı Final | Galatasaray - Nesibe Aydın Okulları

Steinberga'ya çalınan fauller tamamen skandal. Onun haricinde Nesibe Aydın'a karşı her seferinde geri dönüş yemek de can sıkıcı. Ayrıca şu seride Sude hiç süre alamazken Cansu'nun her seferinde oynamasına da anlam verebilmiş değilim.
 
Aldığımız ribaundu veriyoruz.Çaldığımız topu kaybediyoruz.Basit top kayıpları yapıyoruz.Ve en kötüsü savunmada Nesibe'ye rahat atış imkanları tanıyoruz.
 
Kimsenin aklıyla dalga geçmeyin bu nedir ya ? Böyle top kayıpları yok.Topu kim eline alsa top kaybı yapıp hızlı hücumda sayıyı yediriyor.Birazcık ciddiyet yahu.

Asena tek yapabildigin boş üçlükleri sokmaktı.Onuda yapamıyorsun artık.Bravo.
 
Covidden dolayı ilk maçlarda takım sıkıntı yaşayabilir dedim,kızlara haksızlık etmek istemedim.Yahu bugün serideki 4.maçı oynuyorsunuz.4 maçtır ne oynuyorsunuz siz ? 4 maçtır neden bu kadar ciddiyetsizsiniz ? Nesibe Aydın 3-4 oyuncunun maksimum 5 oyuncunun taşıdığı bir takıma karşı bu oyun nedir ?

3'lük deneyip 2 saniye sonra potasında sayı gören kaç takım var ? Hülya'yı Merve'yi savunamıyoruz,ribaund alamıyoruz.

Efe hoca bir mola alıyorsun,moladan takım aynı şekilde dönüyor.Bravo sanada.
 
Ben bu vurdumduymazlığa tahammül edemiyorum.Hebard'ın maç boyunca faul problemi yaşadığı maçta fark yemeyi geçtim yenilmeyede hakkın yok.Kenarda sakin şekilde maçı izlemeye hiç hakkın yok.Galatasaray formasının hakkını vermek zorundasınız.
 

Üst