KBSL Yarı Final | Galatasaray - Nesibe Aydın Okulları

25'te filan 2 üçlük atarak bu seviyede maç alamazsın zaten. Şansımıza Hebard maçın 4'te 3'ünü kenarda geçirdi ama o kadar kötü bir şut günüydü ki onu bile değerlendiremedik. Biraz yorgunluğa, biraz da rehavete veriyorum. Shey Paddy gibi 2. sınıf bir Amerikalı'ya tek başınayken yenildiğimiz için üzgün olsam da yönetimin bu takıma layık gördüğü kısa rotasyonuyla şutlarımızın girmediği günde bu şartlarda bile mağlup olduğumuza şaşırmadım. Pazartesi günü yine böyle bir şut günü geçirmeyeceğimizi umarak ve oyuncuların biraz dinlenmiş olabileceğini düşünerek son maçı oynayacağız. İnşallah kazanırız, sonra finalde de Allah yardımcımız olsun. Başka da dayanağımız yok zaten.
 
Anete Steinberga ve Pelin Bilgiç dışında şu serinin hakkını veren bir tane bile oyuncumuz yok maalesef. Merve Uygül'ü bizde izlememiş olsak vay be ne oyuncuymuş falan derdim. Bu seride Sude'yi hiç oynatmayıp Meltem'e o kadar sorumluluk verip sadece kısa forvette oynatmak oyuncuya da haksızlık. Şu maçın kaybedilmesi gerçekten çok sinir bozucu. Dört maç oldu ve biz dört maçtır aynı şeyleri izliyoruz.
 
Son maçı kazanmamız lazım eğer Euroleague oynamak istiyorsak önümüzdeki sezon. Prince sorumluluk alması laızm umurunda değilmiş gibi oynuyor takımdaki en yaratıcı kısa olmasına rağmen sorumluluk almaktan kaçıyor oyun temposu aşırı düşük. Hebard faul problemi yaşadığı halde maçı böyle kaybetmemiz kabul edilemez. Alan savunmasına döndükten sonra maçı kazandılar ne doğru düzgün oynayabilcegimiz set vardı ne de oyun temposu altyapı takımları bile daha akıcı hucüm edebilirdi doğru düzgün bir tane bile setimiz yoktu alan savunmasına karşın. Son maçı kazanmamız lazım Euroleague vizesi için seneye yatırımın daha da düşmemesi için.
 

Üst