Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FB döneminde maaşını alamadığı için, sahaya çıkmadığı, çıktığında da baya gönülsüz oynadığı bir dönem vardı. Yönetmesi çok kolay bir oyuncu değil, üstüne geçen seneden beri yaşadıklarımızı düşünürsek öncelikle sezonu tamamlamasını diliyorum.
Fatih Terim olayında adı geçtikten sonra sosyal medyada Bikem Kanık'a niyet diye kadın basket takımının paylaşımlarına musallat olanlar var diye yapılmış bir transfer olarak Galatasaray tarihine geçmiştir ablamız. Muhtemelen imza atılırken anlaşılan ödemeleri almış ve imza atılırken anlaşılan fikstürü oynayıp gitmiştir.
Kasım-Aralık döneminde kendisinin onda biri yetenekte ve maliyette bir tanecik transfer yapsaydık ne uzun sakatlıklar yaşanırdı, ne de hedeflerden bu kadar hızlı kopardık.
usta seni gömmek için yazmamış, güzel bir benzetme yapmış sadece. direkt şahsi algılama. bende şaşırdım sabah foruma girdiğimde kadın basketboluyla ilgili pek çok insan hakkında entry girmişsin. yüzümde güzel bir tebessüm ile okudum doğrusu.
usta seni gömmek için yazmamış, güzel bir benzetme yapmış sadece. direkt şahsi algılama. bende şaşırdım sabah foruma girdiğimde kadın basketboluyla ilgili pek çok insan hakkında entry girmişsin. yüzümde güzel bir tebessüm ile okudum doğrusu.