Basit hesap.Bugun 5.000 kisi geldi diyelim Abdi Ipekciye.
Bilet 5 YTL diyelim.
5.000*5 : 25.000
Sezonda boyle 10 mac oynadin diyelim.
25.000*10 : 250.000
Su andaki degerle 250.000.000.000 eder.
-----------
Gelelim konusmaya.
Bugun Abdi Ipekcide en az 7.000-8.000 kisi vardi.
Biletler 7.500.000 civarindaydi vede localari saymiyorum bile.
Final oynarsan iddiali olan maclarin sayisini hesapliyalim.
Efes*Ulker*Diger iki buyuk*Play-off ta en az 7 mac yaptigini varsayalim yine bunlarla kendi evinde.Eder 11 mac.
Yani yukaridaki hesaptan cok daha iyi bir tablo cikiyor onumuze.
Bunu gormek bu kadar zormu anlamiyorum.
Merkezi bir yere insanlarin sahiplenebilecegi bir yere oncelikle salonunu yapicaksin.
Sonra takimini seyircinin sevebilecegi ve yine sahiplenebilcegi bir kadroyla kafaya oynicak sekilde kurarsin.
Birde salonunda organizasyonlar yaparsin.Muzik yayinidir,Pon-pon kizlardir,Smac showlaridir.
Spor okullari kurarsin.Liselerde genc Galatasaraylilari organize edicek maclara getirecek organizasyonlar hazirlarsin.
Sonrada oturur geliri beklersin.
Bugun Caferaganin bile heryerinde reklamlar vardi.Forma ve salon reklamlarinin gelirlerinide eklerseniz bu tabloya sonuc sanirim birseyler gosterir.
Yonetim yonetmekten turemis.Keske oturup kalmakla ilgili birsey kullansa bazi yoneticilerimiz!
Bilet 5 YTL diyelim.
5.000*5 : 25.000
Sezonda boyle 10 mac oynadin diyelim.
25.000*10 : 250.000
Su andaki degerle 250.000.000.000 eder.
-----------
Gelelim konusmaya.
Bugun Abdi Ipekcide en az 7.000-8.000 kisi vardi.
Biletler 7.500.000 civarindaydi vede localari saymiyorum bile.
Final oynarsan iddiali olan maclarin sayisini hesapliyalim.
Efes*Ulker*Diger iki buyuk*Play-off ta en az 7 mac yaptigini varsayalim yine bunlarla kendi evinde.Eder 11 mac.
Yani yukaridaki hesaptan cok daha iyi bir tablo cikiyor onumuze.
Bunu gormek bu kadar zormu anlamiyorum.
Merkezi bir yere insanlarin sahiplenebilecegi bir yere oncelikle salonunu yapicaksin.
Sonra takimini seyircinin sevebilecegi ve yine sahiplenebilcegi bir kadroyla kafaya oynicak sekilde kurarsin.
Birde salonunda organizasyonlar yaparsin.Muzik yayinidir,Pon-pon kizlardir,Smac showlaridir.
Spor okullari kurarsin.Liselerde genc Galatasaraylilari organize edicek maclara getirecek organizasyonlar hazirlarsin.
Sonrada oturur geliri beklersin.
Bugun Caferaganin bile heryerinde reklamlar vardi.Forma ve salon reklamlarinin gelirlerinide eklerseniz bu tabloya sonuc sanirim birseyler gosterir.
Yonetim yonetmekten turemis.Keske oturup kalmakla ilgili birsey kullansa bazi yoneticilerimiz!