#KenetlenBaşkaGALATASARAYyok

Son derbi maçında gördük ki bu sene de bizim şampiyon olmamızı istemiyorlar. Fb maçında hakem tarafından yapılan eyyamlar, maç boyu yedek kulübesinde oyuncuları tahrik eden rakip takım, yine rakip takım tarafından son dakikalarda çıkarılan olay, bütün futbolcularımızın (maçta olmayan Mariano dahil) ve teknik heyetin Pfdk'ya sevkedilmesi... Zaten sakatlıklardan canımız burnumuzdayken bir de bu tür olaylarla psikolojik olarak da yıpratmaya çalışıyorlar.

Vakit; oyunculara, hocalara ve Galatasarayımız'a sahip çıkma vaktidir! Vakit; "çeşitli oyunlara rağmen" konsantrasyonu bozmama vaktidir!

Bu taraftar bu takımın yanında olduğu sürece istediğiniz kadar senaryo yazın, istediğiniz kadar oyun oynayın, sırtımız yere gelmeyecektir!
 
Ne kadar sorunun bu olmadığını düşünsem de her zamanki gibi kaos bize yarayacak galiba. Uyuyan devi uyandırdılar. Bizim kulüp de mağduriyetten her zaman başarılı bir şekilde kalkmıştır. Ne diyelim zamanında acil butonuna basıldı artık gelecek maçlardan umutluyum.
 
Schalke maçından saatler önce PFDK sevkleri açıklanıyor. Bu hareket TTF'nin ne kadar kötü niyetli olduğunun açık bir göstergesi. Ünal başkanı çok özlüyorum.

Bu sene de CL'ye katılırsak oradan gelecek paralar elimizi çok rahatlatacak ve herkes bunun farkında gerek saha içi gerek saha dışında önümüzü kesmeye çalışıyorlar.
 
Katılsan nolucak 3 kuruş forvete vermiycem diye 20 kuruştan oluyorsun. Zihniyet değişmedikçe taşıma suyla değirmen dönmez, ki o su çoktan bitti de..
Dün “dünden bugüne” sekansında Kayseri maçlarımıza denk geldim beinde. Kötü de oynasak bi şekilde Melo,Eboue,Drogba,Sneijder,Burak gibi isimlerden biri çıkıp 5 dakikada maçı bize alıyordu. Zaten o dönem herkesin korkusu bu isimlerdi. Berbat da oynasak 3 puanı alıp geliyorlardı. Şu halimizle feriştahımız gelip kenetlense de ben pek bir şey olacağını düşünmüyorum. Umarım ben yanılırım da lafımı yerim.
 
Artik mucize olmazsa porto veya schalke'nin 2 mac kaybetmesi gibi. Avrupa liginde yolumuza devam edecegiz. Ama biraz daha maddi kazanc bizim icin iyi olacak. Bu yuzden son 2 maci kazanmaliyiz.

Diger konuya gelirsek tek sorun federasyonun tavri degil. Kadro olarak yeterli degiliz. Her seyden once golcumuz yok. Ne yapip edip devre arasi bu sorunu halletmemiz lazim.
 
Son düzenleme:
Sezon basinda yapilan akillara zarar kadro muhendisligi ve transfer politikasi, bugunku basarisizligimizda 1. sebeptir. Gecen sene oynayan oyunculardan, Denayer ve Gomis gitti ve yerlerine kimse alinmadi. Feghouli ve Rodriguez ise kustu veya formsuz. Su bir gercek ki, bircok transfer yaptik ama kadromuz gecen seneye gore daha gucsuz.

2. sebep de sanirim Scott Piri'nin takimdan ayrilmasi oldu. Takimin yarisi sakat, diger yarisi da kondusyon olarak yerlerde. Belli ki sezon basinda cok iyi bir hazirlik donemi gecirememisiz.

Cok yazik oldu. Sampiyonlar Liginde bu kadar bir kolay grup bir daha gelmez.
 
PFDK guncel toplantilari sali gunu ama insan azcik utanir ve bir Turk takimi kotu etkilenmesin diye 1 gun sonrasina erteler. Yatacak yerleri yok bu adamlarin.

Gelelim kendi ayagimiza nasil kursun attik, Sezon basinda Bjk-FB-IBB ye sorsalardi hangi oyuncunun ayagini kaydiralim Galatasarayda diye ? herhalde bu tarsimasiz Gomis olurdu.

Yonetim Gomisi, Fatih Terimin basina silah dayayipta yollamadi. Hocanin kurbani oldu Gomis! Oyun planinda dusunmedi. Emre Akbaba ile orta sahayi guclendirirsem elbet golu atma heveslisi cok olur diye aklindan gecirdi.

Bunu 3 ay once de yazdim defalarca. Hocanin en buyuk yanlisidir Gomisin gitmesine onay vermesi! Madem para mi yoktu Emre Akbaba gelmeyecekti o zaman!

Ha Emre Akbaba mutlaka alinmalimiydi Belhanda gonderilecekti o zaman, Gomis degil. Belhandayi gonderemediysen Emreyi almayacaktin.

Kafayi yedirdiler bana.
 
Fatih Terim'e 7, Hasan Şaş'a 8, Ndiaye'ye 5, Rodrigues'e 3, Donk'a 6 maç ceza verildi.

Baktılar Fb zaten kötü halde, Galatasaray şampiyonluk yarışında. Hemen Fb ve federasyon bir oyun oynayıp bizi yarışın dışına çekmeye çalışıyorlar. Operasyon çocukları sizi. Yarına kalsa da yanınıza kalmaz. Bu sene olmadı ama illa ki sonraki sene yine kudura kudura o tüpçünün yüzü morarmış şekilde kupayı bize vereceksiniz adi herifler.
 
Zaten 2 gr top oynamıyouz , zaten kadronun yarısı sakatken bi de bu bilanço.. Kötü günleri geride bıraktık sırada daha kötü günler var cümlesi geliyor aklıma. Ben 2 takımdan da cezalarda indirime gidileceğini düşünüyorum ama.
 
Cumartesi günü saat 19.05'te Arena'da taraftarımıza açık antrenman yapılacak. Kombine sahipleri veya GS Store'den 19.05 TL ve üzeri ürün alanlar antrenmana katılabilecek. Forumdaki tüm renktaşlarıma hatırlatma yapalım. İmkanı olan herkes gidebilmeli.

#KenetlenBaşkaGalatasarayYok
 

Üst