Kerry Blackshear

Erkek Basketbol Takımımız profesyonel basketbolcu Kerry Blackshear Jr. ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

28 Ocak 1997 Florida doğumlu oyuncu 2.08 cm boyunda ve uzun forvet pozisyonunda forma giyiyor.

Basketbol geleneklerine sahip bir aileden gelen Kerry, babası ve annesinin kariyer yolunu takip ederek küçük yaşta basketbola başladı. Kolejde üç yıl boyunca Virginia Tech forması giydikten sonra son yılı için doğum yeri olan Florida’ya geçiş yaptı. Florida Gators’daki son sezonunda 12.8 sayı ve 7.5 ribaund ortalamaları yakaladı.

Kolej kariyerinin ardından ilk profesyonel sözleşmesini İsrail’de Hapoel Galil Gilboa ile imzaladı. İsrail Ligi’nde geçtiğimiz sezon 14.8 sayı, 7.9 ribaund, 2 asist ortalamaları yakalarken üç sayı çizgisinin gerisinden %41.7 ile oynadı.

Kerry Blackshear Jr., yeni sezonda kariyerinde ‘büyük bir adım’ olarak nitelediği Galatasaray NEF’te forma giyecek.

Oyuncumuza hoş geldin der, formamızla başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederiz.
 
Ben ağustosta yorum yapmışım, o çizgide de ilerlemiş hiç bozmadan. Hem boyu uzun hem kulaç uzunluğu. Bu da çok avantaj sağlıyor. 5 numara işlevselliğine de sahip oluyor. Ek olarak çok atlet ve sert dengesi olan da bir isim. Gerçekten rakip eşleşmelerinde bela oluyor. Vesely de en son onu attırdı oyundan bilerek. Bir de fark edildi mi bilmiyorum ama alçak postta temas alarak hücum etmeyi seviyor ve yüksek yüzdeyle bitiriyor. Hatta basket faul alıyor bazılarında. Ve son olarak; dış şutu da var bu adamın. Efes falan sulanmadan Singleton yerine, sözleşme yapmalıyız zaten mayıs ayı geldi.
 
Kendisi son yillarda bize gelen en iyi 4 numaradir.Sezon icinde bu takimda her mac verecegi katki en net belli olan oyuncu Kerry.Katki yapmadigi mac sayisi cok azdir.Fundamental olarak en iyi uzunumuzdur ayrica.Umarim kendisini tutabiliriz.
 
+1 opsiyonu vardı play-off lar baslamadan uzatmaya çalış yazılı rakam neyse cüzi makul bir artışla teklifi yapıp uzatma konusunda kararını bildirmesini iste.
Beklentisi çok büyükse zaten o parayı veremeyiz. Görüşmeler için beklemek istiyorsa son bir tarih ve fiyat veririz sezon kapanışını geçmeden, kararına göre hareket etmeliyiz.
Seçilecek başkanın insiyatifini beklemeden sponsor ve idari menajer gerekli görüşmeleri yapar umarım.
Geçmişte yaşanan hatalara bakınca insan endişeleniyor haliyle.
 
Çok farklı biri post oynarken çok saçma şekilde zorluyor topu fırlatıyor gibi gözüküyor ama resmen gözü kapalı atıyor hatta basket+faul çıkartıyor enteresan bi stili var

Tek bir sıkıntısı var o da ayak uzunluk farkından dolayı kendini geri çekiyor sertlik ortaya koyamıyor özellikle defansta
 
De bost ile birlikte takımın temel adamıdır. Böyle zor bir seride bile uzunlarımız kalite eksikliği yaşarken kendisi fark yarattı. Ekrem hocayı kutlarım böyle bir oyuncuyu kazandırdığı için. Bost ile Blackshear'i tutarsak büyük iş yaparız bence. Tutamazsak euroleague'de izler diz döveriz..
 
Açıkcası kalmasını istemeyen birkaç kişiden biriydim. Beni çok büyük gömdü iyiki de gömdü helal olsun savunma hücüm hırs istek ne istediysek veriyor inşallah seneye kalır.
 

Üst