Kerry Blackshear

Kerry ve Bost kalmalı , geri kalan tüm yabancıların yeri dolar diye söleye söleye dilimizde tüy bitti, bazı arkadaşlar gönderiyordu kendisini. Bir basketinden sonra Ergin Ataman’ın yüzünde çaresizliği gördüm, bu ne arkadaş der gibiydi. Oyununda geliştirmesi gereken birçok şey olduğu doğru, misal bir miktar atiklik çalışabilir, pick and roll savunmasında biraz daha iyi olabilir ama bu seviye için baya baya iyi oyuncu.
 
Japonya ligine gittiği yazılıyor.


Yolu açık olsun gittiyse de. Normal liglerde oynayan ilk engelli basketbolcuydu gördüğüm. Ona rağmen büyük bir özveri ile mücadele ediyordu ve bu eksikliği yüzünden büyük bir efor sarfediyordu. Bu da erken faul problemine sokuyordu çoğu maçta. Ayağındaki kısalığında etkisiyle ilginç penetre ve atışlarını da kendisine avantaj sağlıyordu. Fiyat performans bakımından en iyi katkı aldığımız oyunculardan biriydi bu sezonda. Önümüzdeki sene bütçeninde bir tık artmasıyla, yerine daha iyi bir uzun alınacağından şüphem yok. O yüzden büyük bir kayıp olarak görmüyorum kendisini. Hedefe ulaşmak için daha iyisini lazımdı. Bundan sonraki kariyerinde başarılar.
 
Bize gelmek için cebinden para veren adam 1 sene içinde para için Japonya'ya gidecek kıvama nasıl geldi acaba belkı haber doğru değildir doğru ise de 7 basamaklı bir kontrat aldı diyeceğim ama Japonya'da çin kadar yüksek bütçeler de yoktu sanki
 
Bost ile birlikte en duzenli katki veren oyuncumuzu kaybetmek uzucu.4 numara belki de transfere ihtiyaci olmayan tek bolgemizdi.Kerry ve Sadik gayet iyi goturuyordu.Simdi Kerry yerine hem kaliteli hem de takima uyum saglayabilecek bir oyuncu gerekiyor.Malum sadece kalite yetmiyor.Gecmiste Dorsey,Hairston,Lakovic,Songaila hatta Dentmon gibi kaliteli olmasina ragmen takima uyum saglayamayan oyuncularimiz olmustu.
 
Bize gelmek için cebinden para veren adam 1 sene içinde para için Japonya'ya gidecek kıvama nasıl geldi acaba belkı haber doğru değildir doğru ise de 7 basamaklı bir kontrat aldı diyeceğim ama Japonya'da çin kadar yüksek bütçeler de yoktu sanki
Umarım olumsuz bir durumdan gitmemiştir. Para bir yana Japonya'da yaşama farklı bir ülkeyi deneyimleme şansı da cezbetmis olabilir iyi ucretle birlikte.

Ben olsam giderdim turist gitmek başka yaşamak başka
 
Çok beğendim bir oyuncu değildi belki daha iyisini de bulabiliriz ama geçen sezonun başında ki 5 yabancımızdan en az 2 tanesi kalsa iyi olurdu. Melo 'nun gittiği uzunlarlada devam etmeyeceğimizi varsayarsak kadro devamlılığı için önemliydi. 3 yıllık bir planda El hedefi koyuyorsak her sene yap boz kadro yapmamalıyız.
 

Üst