Kimler takımdan gitmeli? NEDEN*?

Gereğinden fazla rakamlara kontrat yapılan oyuncular hemen gönderilmeli piyasa yükseldi... Cemal NALGA da daha tık yok.. Bi numarasını göremedik... Erman Kunter eğer kesin hocamızsa (Galatasarayda heran herşey değişir kulüp açıklam yapmadan inanmam) Fatih SOLAĞIN hayata tekrar döneceğini düşünüyorum..
 
Bence murat kaya gitmemeli rotasyon açısından önemli bir oyuncu erman hocayla kendini bulacağını düşünüyorum..eğer fatih solak yerine ucuz yerli bir pivot bulursak gönderilebilir aksi halde fiyatında indirim yapılmalı fatihin aldığı parayı haketmiyor çnkü..cemal nalga gönderilsin yerlilerden sadece..yabancılardan sadece gainesle hite'ın kalması bizim için iyi olur fakat kaya gelirse kayayla gaines aynı tarz 4 numaralar acaba diyorum owens mı kalsa..
 
Şimdi öncelikle istikrarsız bir performans gösteren C.Owens verimsiz olan B.Johnsen ve büyük bir hayal kırıklığı olan D.Brown ile yollar ayrılmıştır diye umuyorum.Geriye kalan Hite ve Gaines elde tutulması yüksek ihtimal oyuncular ve Erman KUNTER'inde oyun şablonuna uygun isimler;savunma yapan,çevik,hızlı basketbol'a yatkın ve takım oyununu oynayabilecek isimler.Bence kalmalılar.

Türkler içinde de kumar oynamaya gerek yok! Zaten piyasa da ''kaliteli'' alabileceğimiz oyuncu 1-2 iken eldekileri tutmak yararımıza olacaktır.

Cemal ile 1 yıllık daha sözleşmemiz olması gerekiyor öyle biliyorum ve PKS ile anlaşmışsa çok aceleci davranmış olur yeni koç görmek isteyecektir kendisini ama bilemiyorum eğer gideceksede bir ücret alacağımız garanti yalnız alternatif olması ve derinlik katması açısından kötü olur bizim için.
 
Owens'ın istikrarsızlığının sebebi hocayla olan sorunlarıydı kanımca.Britton transferinden sonra kendisini hiç mutlu göremedik.Yabancılardan Gaines ve Owens'ın kesinlikle tutulması taraftarıyım.Dee gitti,Hite'ın da gideceğini tahmin ediyorum.
Cemal Ksk'ye gittiyse çok doğru bir iş yapmış bence.Bu durumda Fatih kalır takımda.Hücumda saç baş yoldursa da pota altı savunmasında sıkıntı yaşadığımızda düşünülür.
 
Eğer illa Gaines ve Owens'dan biri tutulacaksa bu Owens olmalı. Çünkü ekstra bir oyuncu. Bu sene daha iyi verim verebilir. ancak söylenene göre yine yabancıları sıfırlayacakmışız... :?
 
Cemal gitti . Britton gidecek. Owens ın yerine daha iyisi alınacaksa gitsin . Gaines kesinlikle kalsın . Dee ve Hite ' nin kalasını istiyorum fakat giderlersede o kadar çok üzülmem :) Türk oyuncularımızdan Hüseyin , Cüneyt , Tufan hariç neredeyse hepsi gidebilir :)
 
Sanki geniş bir rotasyon var da Cüneyt ile Murat gitsin diyorsunuz bunların yerine alınabilecek Türk oyuncu da kalmadığından piyasada kalacaklar takımda , tabi Telekom ile birleşme fln olur da ordan oyuncu gelirse o başka...
 
Cuneyt Tufan ve Huseyin dısında onemli bir yerli oyuncumuz yok. Gorev adamı olarak belki Erdem'i de sayabiliriz. Son 2-3 yıldır ligde çıkış yapan yerli oyunculardan Tufan dısında keşfettiğimiz ya da alabildigimiz oldu mu ki? 2 yıl once takım kurulurken yanlış kurulmuştu, bugun artık daha iyi anlıyoruz. Mithat, Tolga, Cemal, Fatih, Murat, Tufan, Erdem, Burak 8 de 2 tutturduk. (Huseyin ve Cuneyt bilinen oyunculardı o yuzden saymıyorum) Ligimizin başaltı oyuncularını bile toplayamadık, keşfedemedik.

Keza yabancılarımızda oyle, ortalama ama iyi niyetli oyunculardı. Zaten 2 yıldır oynayan hiç bir yabancımızla R.Madrid Maccabi vb. ispanya italya israil yunanistan liginin iddialı takımları ilgilenmedi, ilgilenmiyor. Hayır bu kadar ovdugumuz Gaines bile bizde kalmazsa nerede oynayacak merak ediyorum. Diger 4 buyugun ve KSK'nin yabancıları bizimkilerden iyiydi.

Saydıgım 3 yerli oyuncu dısında kalmalı dedigim oyuncu yok. Oteki oyuncularımızın ligdeki diger yerli oyunculardan pek bir farkı yok.
 
murat kaya kalmalı diyen arkadaşlar; murat kaya ne yapmış bugüne kadar şu takımda bi anlatıverinde bilelim yahu. yahut şu soruya cevap verin bi zahmet. aldığı parayı haketmiş midir ? galatasaray formasını bu kadar zaman kendini geliştirmeden, isteksizce giymek bu kadar kolay mıdır ? basketbolcu dediğin son saniyede kendine gelen topu eline aldığında, bütün salon o sesi duyar, alinazik olmaz basketbolcu... hep böyle kıytırık isteksiz iş yaparsan elinden kaçıverir top, sonrası malum...
 
Volkan Demir' Alıntı:
baştan beri gitmesini istediğim oyuncular fatih solak ve murat kaya ydı.fatih gitti.şimdi sıra murat'ta.
volkan yapma be bilader muratı da gönderirsek bu saatten sonra yerli 2 oynuyacak oyuncu nerden bulabiliriz bu saatten sonra elimizdeki yerlileri tutmalyız
 

Üst