• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kitakyushu Cup Grup Asamasi 1. Mac | Galatasaray 108 - 43 Perth Wheelcats

Tristan hizli geldi, turnikeyi kacirdi. Ferit hucum ribaundu ve sayi. 52-15

52-17 MOLA :D ben okula galibiyetimiz hayırlı olsun :D

Mola sonrasi Tristan'in iki atisi gelecek.

Ferit ribauntlarda etkili, Ozgur'e pas, ondan da Tristan'a harika bir asist. 56-17

Devreye 61-20 onde giriyoruz.

Devreye 61-20 onde giriyoruz.

Harika oynuyoruz. Savunmamiz sert, hucumda topu cok iyi paylasiyoruz. Giren, cikan cok iyi performans sergiliyor. Skor uretimi olarak Piotr, Matt ve Tristan bir adim one ciktilar. Fifi ve Fert bu ucluyu izliyor.

Rakibimiz ise 12 numarali oyunculari uzerinden oynamaya calisiyor ama belli noktadan sonra hucumda tikaniyorlar.

Sadece macin ilk basketini atarak one gecebildiler. Onun disinda bariz bir ustunlugumuz soz konusu.

Ikinci yariya da biraktigimiz bes ile basladik. Umut - Ozgur - Tristan - Ferit - Ismail.

Tristan'dan harika bir asist, Ozgur tek elle bitiriyor. 67-22

Top kaybi yaptik. 69-26. Mola

Tristan'dan yine guzel bir asist, Umut bitirdi. 73-28

Ismail cikti, Murat oyunda. 75-30 ondeyiz.

Ozgur'den uc sayilik isabet! 80-30

83-30 yaptik ama yayin gitti. :(

Geldi! Ceyrek sonunda ust uste 3 tane uc sayilik isabet bulduk ve son periyoda 86-32 onde giriyoruz.

Son ceyrege Murat - Matt - Umut - Piotr - Filipski besiyle basladik. Piotr kaldigi yerden devam ediyor! 90-32

Bu sefer de Matt - Filipski - Piotr kurdu ucgeni :) 94-32

Savunma biraz dusunce sanirim koc molayi aldi. Molalari kimin aldigini pek anlayamiyorum. 96-36 ondeyiz. Tek atis kullanacaklar.

100! 100-37 ondeyiz. Son dakikalar.

Bu arada Fikri oyuna girmis. Ne zaman girdi yahu? Gozumden kacmis. :)

Filipski atti. 104-37

Hizli hucum, Piotr pas, Matt bitiris: 108-41

Geri