Klişe Cümleler

Burak Barut' Alıntı:
Emin iki tur at gel sen beynine Oksijen gitmiyor.
Burak asıl senin beynine oksijen gitmiyor onun icin sacmalıyorsun . Son macta yaptıklarından sonra hala nasıl gitmesini istersin . Hic anlam veremedim . Konu Lincoln olunca aramız bozulaya acık galiba .
Burak iletini değistirmeni rica ediyorum

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Burak Barut":38tretxl]Emin iki tur at gel sen beynine Oksijen gitmiyor.
Burak asıl senin beynine oksijen gitmiyor onun icin sacmalıyorsun . Son macta yaptıklarından sonra hala nasıl gitmesini istersin . Hic anlam veremedim . Konu Lincoln olunca aramız bozulaya acık galiba .
Burak iletini değistirmeni rica ediyorum[/quote:38tretxl]

Emin Abi sen yanlış anladın galiba Burak Abi de o cümleleri kuranlara kızıyor zaten.

Heee Tamam tamam anladım kendi kendine selam veriyor . :)

Burak özür dilerim kardesim :) Haklısın ben yanlıs anladım , affedersin . Ama yinede iletini düzeltmessen sikayet ederim cünkü ettiğin laf ağır

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Emin abi seni 360 derece dönmüş gördüm yahu. :)
Sende boyundan büyük laflar ediyorsun Yunus . Seni övdük diye hemen tepeye cıkma :) . Olum sen dönmüşün 360 derece :) :ehue . Ne yapcaz Yunus senle , yoksa yüz vermeyimmi sana ?

Emin abi ben düşüncelere mi döküyorum :) Sen sabahtan beri Nasıl bir forum olmalı bölümünde özgürlük diye bağırmıyor musun :)

Lütfen :) Sevildiğinizi bilin.A bu arada o dönme lafını yanlış anlama abi.Terbiyesilik etmem.

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Emin abi ben düşüncelere mi döküyorum :) Sen sabahtan beri Nasıl bir forum olmalı bölümünde özgürlük diye bağırmıyor musun :)

Lütfen :) Sevildiğinizi bilin.A bu arada o dönme lafını yanlış anlama abi.Terbiyesilik etmem.
Tamam Yunus ben senin ne demek istediğini anladım :eek:key .

Burak sevdiğim üyelerdensin(yanlıs anlamayın hepinizi seviyorum) tehdit etmek gibi olmasın ama mesajını düzeltmessen seni sikayet edecem . Belki yöneticilerden sempati gördüğün icin ceza almassın ama düzeltmessen bunu yapmak zorunda kalırım . Bana kimse hakaret edemez . Tekrardan mesajını düzeltmeni rica ediyorum , şimdiden tesekkür ediyorum

1)'Hoca bana takmıştı'
2)'Bizi anca ölüm ayırır'
3)'Lincoln anama avradıma laf etti ondan ...' :p(Volkana teslimat)
gibi cümleler

kız beni deli gibi seviyo ama ben yüz vermiyorum :) :)

bayanlar arasında söz kilo almaktan açılmıştır.bir teyze hep muhalefet olaraktan
-o da bişey mi ben evlendiğimde şukadarcık* belim vardı,allah seni inandırsın 45 kiloydum..

* : şu kadarcık kıvamını belirlemek için:

2 elimizin baş parmağını ve işaret parmağını kullanarak c şekli veriyoruz,arada 10 cm olana kadar elimizi yaklaştırıoruz..

abi senin neden sevgilin yok
hepsine yol verdim :) :)