Kombinemizi alıyoruz, şubemize sahip çıkıyoruz!

G

Guest

Misafir
Arkadaşlar geçen sezon başlattığımız kombine alma organizasyonuna bu senede devam edeceğiz, basket takımlarımızın, maddi manevi her koşulda, her zaman yanında olduğumuzu göstereceğiz.

Klübümüzün son yıllarda basketbolda attığı olumlu adımların, kalıcı olmasını istiyorsak, her geçen sene daha güçlü bir takım görmek istiyorsak, bizde elimizi daha fazla taşın altına koymalıyız!

Geçen sene kombine alanlar, bir çok konuda mağdur edildi, evet yerlerimize polis oturdu, ama biz müşteri değiliz, veya Galatasaray bir şirket değil, bu olumsuzlukları unutarak meseleye idealist bakmamız gerektiğini düşünüyorum!

Alacağımız kombinelerden elde edilen gelir ile belki klübün çok küçük bir ihtiyacı karşılanacak ama biz GS ye destek olmanın gururunu yaşarken, yöneticilerimiz basket şubemizin geleceğine daha büyük umutlarla bakacaklar.

Bu sene klübümüz, zaten düşük olan kombine fiyatlarına, ayrıca öğrencilere indirim ve taksit kolaylığı getirecekler, basket takımımıza değer veren bütün kardeşlerimin, biraz dışını sıkarak bu kombineleri alabileceğine inanıyorum!

Kombine almak, forma almak, taraftarlığın şanındandır, gelin bu sene bunu hep birlikte yapalım!



HEP BERABER KOMBİNE ALMAYA!
 
Satın alacağımız kombinelerin yerine polisler oturmayacaksa alıyoruz.Bu senede polisler taraftarımıza zorluk çıkartırsa alacağım son kombinedir.
 
arkadaşlar sinoplu birisi olarak kombineyi alacağım bir tek derbilerde salonda olacağım o kadar yol yapıp benim gelemediğim maçlarda da bir arkadaşım gidecek maçlara yani demek istediğim ben sinoptayken bile alacağım istanbuldaki arkadaşlar yollardan bahsetmesin lütfen herkes kombinelere
 
2008 - 2009 sezonu için Ali Sami Yen Stadı VIP ve Numaralı Tribün'den kombine alanlar ile loca sahiplerinden; 2008-2009 erkek basketbol sezonu kombine kartı almak isteyen taraftarlarımız için başvuru tarihi 20 - 21 - 22 Ağustos olarak belirlenmiştir.

22 Ağustos 2008 Cuma günü saat 17.30?a kadar Mecidiyeköy Kulüp Merkezi?mize ellerindeki futbol kombine kartlarıyla beraber başvuruda bulunan taraftarlarımız, ilerleyen zamanlarda resmi sitemizden açıklanacak tarihte kendileri için hazırlanacak basketbol kombine kartları teslim alabilirler.

Not: Cuma mesai saatinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.


Eyüp Bey bu dağıtımdan sonra ne kadar kombine kaldı geriye bilginiz varmı?
Ayrıca Ayhan Şahenk için hala resmi bir açıklama yok. Son sorum fiyatlar belli mi ?
 
Dağıtım için başvurunun bitmesine iki gün daha var ondan sonra belli olur ne kadar dağıtılacağı.
 
Hadi hayırlısı bu işin sonu ne olacak muamma. Diyelim ki 3.000 numarılı tribün kombinesi alan taraftarın hepsi erkek basketbol takımı kombinesi aldı. Ne olacak 500 tane kombine satışa çıkarıp bir sürü insanı mağdur edecekler zati Dgitürk belası başta, basketboldan soğutma çalışması mı başladı nedir ?
 
Nerde kalmıştık. Geçen sezon yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bu sezon da kombine alacağım (tabi kalırsa). Yönetimde geçen sezondan ders çıkarırsa hem klüp hem taraftar açısından çok olumlu olacağını düşünüyorum.
 
Bu arada Kombine satışı ile beraber basketbol şubesine az veya çok gelir sağlayacak pazarlama faliyetlerinin planlanmasını temenni ediyorum.
 
Bence bu numaralılardan arta kalan kombine işi çok sakat.Adam der ki komineye o kadar para verdim bari hediyesinide alayım olması çocuğum gider olmadı hediye derim hiç olmadı satarım diye düşünür(gerçi o kadar parası olan adam neden satacaksa:) ) hatta ben dahil çoğu kişi yakın çevreden numaralı kombine alan insan aramaya başladı ki 3000 rakamıda fazla bir rakam değil kapanın elinde kalır.Ayrıca ben hala bu basketbol kombinesi hediyesini anlamış değilim.Merak ediyorum kaç insan bu hediye için kombine almıştır veya alırken böyle bir hediyenin varlığından haberi vardır?Ayrıca bu kadar iyi adamlar almışken bu kadar para vermişken neden çok rahat satılabilecek komibineler böyle beleş verilmiştir?... Sorular böyle uzayıp gidiyo ama bize düşün önce dıgıtürk sonra da kombine engelini aşıp Gs maçlarını izlemek olucak..
 
inşallah numaralı dağıtımlarından kombine kalır acaba kaç basket maçına gelir oradan kombine alanlar merak etmiyo değilim inşallah bende kombinemi alacağım kombine sahibi olmak ayrıcalıktır
 

Üst