Konya'da da Takımımızı Destekliyoruz...

İşini yap Alperen... Önce iş ahlakı gelir , işini yapmak ile takımına ihanet etmiş olmazsın bence.Hem orada gs düşmanı biri olması yerine seni tercih eder herkes ;)

Son
Eren Aydın' Alıntı:
İşini yap Alperen... Önce iş ahlakı gelir , işini yapmak ile takımına ihanet etmiş olmazsın bence.Hem orada gs düşmanı biri olması yerine seni tercih eder herkes ;)

Teşekkür ederim abi,ayrıca geçen maçta beşiktaşlılardan bayağı bir küfür yemişim beşiktaş tribününde olan arkadaşlarım anlatıyor. Tam Beşiktaşlılar tezahüratı artırınca takımın savunmasına direnç gelsin ayağına "ıslık" deyince sesleri kesiliyormuş... :p Benim de bayağı günahımı almışlar..

Bir de Eren Abi sen gelecek misin Konya'ya? :)

Yok Alperen finallerim başlıyor 19 Ocak'da.Gerçi olmasa bile zor gelirim Konya'ya, daha Şahenk'deki maçlara gitmek için bile zor vakit buluyorum :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3cj7thlk]Yok Alperen finallerim başlıyor 19 Ocak'da.Gerçi olmasa bile zor gelirim Konya'ya, daha Şahenk'deki maçlara gitmek için bile zor vakit buluyorum :)

Evli-Barklı adamın hali bir başka oluyor desene şuna... :)[/quote:3cj7thlk]
:p :p

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Utku OĞUL":2nrnps6q]Gelecek olanlar net şekilde belirtirse elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım , geçen sene her oyuncu için ayrı bir sopalı pankart vardı ellerimizde süper görüntüler oluşmuştu , tembellikten fotoları koymuyorum:) Gelen pişman olmaz.
Tabi daha çok var maça .
Acayip ilgi gösterir, yardımcı olur kendileri : )[/quote:2nrnps6q]

Abi klavyen İsrail füzelerinden beter.Çocuk değilim artık ;)

furkanbalkan' Alıntı:
Bende KONYA lı olarak GS yi desteklemeye geleceğim ama orada bize yer ayıracaklar mı?Bu arada benide almaya bilirler bende Selçuk Üniversitesinde okuyorum :d :)

Gökkuşağına stand açarlar gerekli zamanlarda selçukluAslanlar , armanın peşinden koşarken Konya'da en uygun kılavuzdur onlar.

Eren Aydın' Alıntı:
Yeri geliyor Şahenk'e gidiş-geliş 4 saat oluyor: )[quote="Alperen Kaplan":2b7m5oxl]git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?
[/quote:2b7m5oxl]
Erencim geçen sadece gidiş yolunu 3 saati aşkın bir sürede aldığımı hatıırlıyorum vallahi.