İşini yap Alperen... Önce iş ahlakı gelir , işini yapmak ile takımına ihanet etmiş olmazsın bence.Hem orada gs düşmanı biri olması yerine seni tercih eder herkes
Eren Aydın' Alıntı:İşini yap Alperen... Önce iş ahlakı gelir , işini yapmak ile takımına ihanet etmiş olmazsın bence.Hem orada gs düşmanı biri olması yerine seni tercih eder herkes
Eren Aydın' Alıntı:Yok Alperen finallerim başlıyor 19 Ocak'da.Gerçi olmasa bile zor gelirim Konya'ya, daha Şahenk'deki maçlara gitmek için bile zor vakit buluyorum
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Eren Aydın":3cj7thlk]Yok Alperen finallerim başlıyor 19 Ocak'da.Gerçi olmasa bile zor gelirim Konya'ya, daha Şahenk'deki maçlara gitmek için bile zor vakit buluyorum
Eren Aydın' Alıntı:Msn'den konuşuruz ayrıntısını : )
Acayip ilgi gösterir, yardımcı olur kendileri : )[/quote:2nrnps6q]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Utku OĞUL":2nrnps6q]Gelecek olanlar net şekilde belirtirse elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım , geçen sene her oyuncu için ayrı bir sopalı pankart vardı ellerimizde süper görüntüler oluşmuştu , tembellikten fotoları koymuyorum Gelen pişman olmaz.
Tabi daha çok var maça .
Can Altay' Alıntı:Ben geliyorum Utku kalacak yer lazım, yardımcı olursan sevinirim
furkanbalkan' Alıntı:Bende KONYA lı olarak GS yi desteklemeye geleceğim ama orada bize yer ayıracaklar mı?Bu arada benide almaya bilirler bende Selçuk Üniversitesinde okuyorum :d
Takılayım istedim biraz yahu, insan değer verdiği kişilerle uğraşır : )Utku OĞUL' Alıntı:Abi klavyen İsrail füzelerinden beter.Çocuk değilim artık
Alperen Kaplan' Alıntı:git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?
[/quote:8sl6kl15]Eren Aydın' Alıntı:Yeri geliyor Şahenk'e gidiş-geliş 4 saat oluyor: )[quote="Alperen Kaplan":8sl6kl15]git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?
[/quote:2b7m5oxl]Eren Aydın' Alıntı:Yeri geliyor Şahenk'e gidiş-geliş 4 saat oluyor: )[quote="Alperen Kaplan":2b7m5oxl]git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?