• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Konya'da da Takımımızı Destekliyoruz...

İşini yap Alperen... Önce iş ahlakı gelir , işini yapmak ile takımına ihanet etmiş olmazsın bence.Hem orada gs düşmanı biri olması yerine seni tercih eder herkes ;)

Son
Eren Aydın' Alıntı:
İşini yap Alperen... Önce iş ahlakı gelir , işini yapmak ile takımına ihanet etmiş olmazsın bence.Hem orada gs düşmanı biri olması yerine seni tercih eder herkes ;)

Teşekkür ederim abi,ayrıca geçen maçta beşiktaşlılardan bayağı bir küfür yemişim beşiktaş tribününde olan arkadaşlarım anlatıyor. Tam Beşiktaşlılar tezahüratı artırınca takımın savunmasına direnç gelsin ayağına "ıslık" deyince sesleri kesiliyormuş... :P Benim de bayağı günahımı almışlar..

Bir de Eren Abi sen gelecek misin Konya'ya? :)

Yok Alperen finallerim başlıyor 19 Ocak'da.Gerçi olmasa bile zor gelirim Konya'ya, daha Şahenk'deki maçlara gitmek için bile zor vakit buluyorum :)

Eren Aydın' Alıntı:
Yok Alperen finallerim başlıyor 19 Ocak'da.Gerçi olmasa bile zor gelirim Konya'ya, daha Şahenk'deki maçlara gitmek için bile zor vakit buluyorum :)

Evli-Barklı adamın hali bir başka oluyor desene şuna... :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3cj7thlk]Yok Alperen finallerim başlıyor 19 Ocak'da.Gerçi olmasa bile zor gelirim Konya'ya, daha Şahenk'deki maçlara gitmek için bile zor vakit buluyorum :)

Evli-Barklı adamın hali bir başka oluyor desene şuna... :)[/quote:3cj7thlk]
:P :P

Nasıl da hoşuna gitti bak 32 dişi gözüküyor... :)

Msn'den konuşuruz ayrıntısını : )

Hazırlıklarım tüm hızıyla devam ediyor,gelecek olanlar kesin olarak(ya da gelebilirim diye)durumlarını belli ederse sevinirim...

Konya yattı galiba ibre Ceyhan çıkarmasına döndü.

Aynı haftaya mı denk geliyor Arda Abi,Selçuk maçı 14 Şubat da imiş...

Büyük olasılık.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Utku OĞUL":2nrnps6q]Gelecek olanlar net şekilde belirtirse elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım , geçen sene her oyuncu için ayrı bir sopalı pankart vardı ellerimizde süper görüntüler oluşmuştu , tembellikten fotoları koymuyorum:) Gelen pişman olmaz.
Tabi daha çok var maça .
Acayip ilgi gösterir, yardımcı olur kendileri : )[/quote:2nrnps6q]

Abi klavyen İsrail füzelerinden beter.Çocuk değilim artık ;)

Can Altay' Alıntı:
Ben geliyorum Utku kalacak yer lazım, yardımcı olursan sevinirim :)

Dolu mu boş mu olsun ev:)

furkanbalkan' Alıntı:
Bende KONYA lı olarak GS yi desteklemeye geleceğim ama orada bize yer ayıracaklar mı?Bu arada benide almaya bilirler bende Selçuk Üniversitesinde okuyorum :d :)

Gökkuşağına stand açarlar gerekli zamanlarda selçukluAslanlar , armanın peşinden koşarken Konya'da en uygun kılavuzdur onlar.

Utku OĞUL' Alıntı:
Abi klavyen İsrail füzelerinden beter.Çocuk değilim artık ;)
Takılayım istedim biraz yahu, insan değer verdiği kişilerle uğraşır : )

git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?

Yeri geliyor Şahenk'e gidiş-geliş 4 saat oluyor: )
Alperen Kaplan' Alıntı:
git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?

Eren Aydın' Alıntı:
Yeri geliyor Şahenk'e gidiş-geliş 4 saat oluyor: )[quote="Alperen Kaplan":8sl6kl15]git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?
[/quote:8sl6kl15]
:ehue :ehue çok doğru valla hatta 4 saattende daha fazla surdugune tanık oldum :ehue :ehue

Eren Aydın' Alıntı:
Yeri geliyor Şahenk'e gidiş-geliş 4 saat oluyor: )[quote="Alperen Kaplan":2b7m5oxl]git-gel Konya 6 saat Onur abi,bilmem gelir misin?
[/quote:2b7m5oxl]
Erencim geçen sadece gidiş yolunu 3 saati aşkın bir sürede aldığımı hatıırlıyorum vallahi.

Geri