Koray Hoca ile Söyleşi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koray Hoca her zaman gelecek vaad eden genç ve savaşçı yetenekleri sevmiştir.. B.Davison mesala....

Bu sene çok farklı yaşlı ve kariyer sahibi oyuncular ile beraber bundan rahatsızmı.. Transfer sezonu bitmemiş olsa hangi mevkiide net hamleler yapmak ister acaba ?
 
Koray Hocamızla söyleşimizi gerçekleştirdik. Antreman sonrası yapılmış bir söyleşi olduğu için bazı soruları es geçmek zorunda kaldık. Yorgunluğun üstüne daha da yormak istemedik hocamızı. Zaten sormadığımız soruların cevaplarını da önceki sorularda dolaylı olarak verdiği için sorun da teşkil etmiyor.

Söyleşiyi kısa zamanda koymayı düşünüyorum ama biraz beklemeniz gerekebilir. Ses kaydı dinlenecek, yazıya dökülecek, bazı kısımlar çıkartılacak ve düzene sokulacak ve sonunda imla kurallarına uygun bir metin çıkarılacak. Saatler süren bir iş olduğu için anlayışınızı bekliyorum.

Birkaç fotoğraf koyalım şimdilik;


grnt005.jpg


grnt004.jpg


grnt007.jpg
 
Kerem Abi çok şıksın yine... :)

Gökçe Abi ve Şamil Abi de birbirlerine benziyorlar sanki... :)

Arada gördüğüm kişi Eyüp Abi miydi bana mı öyle geldi???
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
İlk fotoğrafta Koray Hoca zorla konuşturuluyormuş gibi bakıyor :)
Koray hoca sağolsun çok yakın davrandı çok samimi bir şekilde her sorulan soruyada neyse cevap verdi hiç bir şekilde geçiştirmedi bile hatta antreman sonrası olduğu için yorgundu bizimde uzatmamıza rağmen her sorumuza uzun uzun cevap verde bu vesile ile Koray Hocamıza bir kez daha teşekkür edelim.
 
Şaka bir yana hakikaten röportajda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Bu işlerin kolay olmadığını biliyorum.Şamil Abi bu arada 1905 iletiye ulaştın tebrikler :)
 
Soru cevaptan çok sohbet modunda geçen bir söyleşi olduğu için biraz gecikti. Yarına ancak yetiştirebilirim çünkü akşam ders çalışmam da gerekti.

Kusura bakmayın :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Soru cevaptan çok sohbet modunda geçen bir söyleşi olduğu için biraz gecikti. Yarına ancak yetiştirebilirim çünkü akşam ders çalışmam da gerekti.

Kusura bakmayın :)


Önemli değil abi biz ne röportajlar bekledik aylarca!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst