Korel Engin

Re: Korel Engin Galatasaray'da

:) :) şampiyonuz artık...Geçen yıl oynanan final serisinin ardından mahmut uslu 1 yılda kurulan kadrola hemen şampiyon olabilmek fenerbahçe varken olmaz diyodu aynı cesareti şimdide bekleriz ;)

Korel'i tanımıyorum ama yorumlara göre savunma için gerçekten iyi bir transfer olmuş.Artık bu sene 4 kupayı da almamız lazım.

Süper bir transfer bu takımı seyretmek için sabırsızlanıyorum...
Ama cumhurbaşkanlığı kupasının Kayseri'de oynanacağı söyleniyor.Eğer Ankarada olursa (umarım olur)kesinlikle maça gideceğim.

Sefa Kadakal' Alıntı:
Süper bir transfer bu takımı seyretmek için sabırsızlanıyorum...
Ama cumhurbaşkanlığı kupasının Kayseri'de oynanacağı söyleniyor.Eğer Ankarada olursa (umarım olur)kesinlikle maça gideceğim.
Bu arada yeni transferler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda oynayacaklar mı?

Umarım F.Solak'tan daha faydalı olur.

arkadaşlarniye resmi sitede yok

Hayırlı olsun , arkadaşlar erken konuşmaya gerek yok. Bunun spor olduğunu unutmadan takım olmaya çalışacağız. Sonrasına bakarız. :)

Cevdet Akay' Alıntı:
Hayırlı olsun , arkadaşlar erken konuşmaya gerek yok. Bunun spor olduğunu unutmadan takım olmaya çalışacağız. Sonrasına bakarız. :)

Abicim bence herkes erken konuşsun.Çünkü onlardan herşeyde üstünüz geçen senede öyleydik kısıtlı kadroyla finalde son maçta bizi yenebildiler(3-2)
Ayhan şahenkteki ilk maçıda 1 sayı farkla yenildik o maçı yenilmesek şuan şampiyonduk.Geçen seneki kadroyu petra hariç hemen hemen koruduk(ilk 5 için diyorum)Üstüne bide dünya starlarını milli takım oyuncularımızıda aldık.Karşı taraf ise bence en iyi oyuncularını kaydedip mütavazi abd lileri aldılar ki bence birçok takımın abdlileri fb ninkinden iyi.Diyceksin basketbol takım oyunu ama biz zaten takım oyunu oynayan takımımıza takım oyuncusu aldık.Bu sene trde bi kupayı karşı tarafa verirsek ayıp olur.Bunun için bu sene

BÜTÜN KUPALARA AMBARGO KOYACAĞIZ.

Uğur kardeş dediklerine bende katılıyorum ama takım olana kadar bekleyelim. Olumsuz bir sonuçta daha fazla üzülürüz. Takımımızın çok üstün olduğunu biliyoruz ama basketbol isimlerle değil sahada mücadele ile oynanır. ;)

Herkes fazla havaya girmiş ya :S .Arkadaşlar bu bir spor temkinli olalım.4 kupayıda alacak güçte olmamız hepsini alacaz anlamına gelmiyor.Çok transfer var uyum süresi çok uzayacak sabırla kupaları alacağımız günü bekliyelim ve finale kadar güvenelim.Bu kadar net ve kesin bir dille konuşmak bana 14 mayıs 2006 da fenerlilerin düştüğü hali hatırlatıyor.

gerçekten bütün kupaları almazsak takımda çok ciddi bi sorun var demektir.

bide bilmeyen arkadaşlar var heralde neden teklif geldiği halde euroleague e gitmedik
ahmed dedehayır her seferinde söylüyor "ben başkana söz verdim bi avrupa kupası getireceğim" diye bence bu yüzden eurocup'ı tercih ettik çünkü orda kupayı alma ihtimalimiz çok yüksek

ışıl
yasemen
beril
esra
kübra
tuğba pal.
vj
augustus
sophia(yılbaşı)
taj mc wil.
bahar
yasemin
korel şu kadro 13 kişi sophia yı çıkar 12.Bi tane daha avrupalı alsak sanki fena olmaz nebiliyim kısa pozisyonuna alırız vj avrupada oynamaz, o oynar.Ya da uzun pozisyonuna alrıız taj mc farlin çıkar kadrodan bahar korel yasemin avrupalı götürür bizi.

Tatildeydim bi gün bakamadım siteye Guroviç'ler, Milojevic'ler gelmiş dün gene yokdum korel gelmiş helal olsun vallahi çok iyi oyuncular aldık takım olma yolunda, inşallah takımda olduğumuz zaman kimse bizi tutamayacak, ne Avrupada nede Türkiyede.

Hayırlı Ugurlu Olsun Botasdan Takip ettigim biriydi Galatasarayımıza yararlı olması dilegiyle...