• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KPSS - KPDS

Nilay hanım lise mezunları için sınav eylül 2012 diye biliyorum..

Bu basligi ben acmistim. Ama sonra havaalani dishatlar da calismaya baslayip, ayda 1200 tl kazanmaya baslayinca girmedim sinava. Ama is bulamiyorum. Birincisi lise mezunuyum. Lise mezunlarinin kpss sinavi ne zaman. İkincisi yas siniri var mi. Ucuncusu bolumum TM idi ancak kredili sistem maduruyum. Diplomam da mezun oldugu alan sanat diyor. Dorduncusu atanmak icin kac puan almak gerekiyor. Besincisi maaslar belli sanirim bir de onu merak ettim. Simdilik sorularim bu kadar.
Bildiklerim;
Lise sınavı Eylül 2012'de.
Yaş sınır bildiğim kadarı ile 40'tı. Ama kalkmış da olabilir.
Mezun olunan bölüm önemli değil.
Maaşlar ve ek ödemeler kurumdan kuruma değişiklik gösterir.
Puanları bilmiyorum.

puanlar da kurumdan kuruma değişiyor.. 60 puanı geçip bir yerlere girebilen de var, 90 puanla açıkta da kalınabiliyor..

Eylul 2012 icin basvurular ne zaman peki. :)

nisan-mayıstan önce olmaz tahminim..

Tesekkurler hepinize yardimlariniz icin.

osym'nin kpss yapmayacak olmasi dedikodusu dogru mu.

osym'nin kpss yapmayacak olmasi dedikodusu dogru mu.
Keşke yapmasa. :)

Ömrümü yediler. Bir kere de skandala imza atmasınlar. Yine kopya iddiaları var ve ciddi şeyler dönüyor ortalıkta. ÖSYM son yıllarda, özellikle 2010 yılındaki sınavda güvenilirliğini yitirdi. Artık yapmasın! Yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

İs yerinden arkadasism Kars'a atandi sonunda. İlk 6 ay zorunlu gorev mi neymis. Ondan 6 ay Kars tasra da.

Geri