Küçük Erkek Takımı ( 2012-2013 Sezonu )

Önder Ç.

0
Yönetici
Galatasaray Küçük Erkek Basketbol Takımı'nın katılım göstermeye hak kazandığı 28 Mayıs – 2 Haziran 2013 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenecek olan Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’nın fikstürü belli oldu.
Takımımız D Grubu'nda Örnek Kolej, Çukurova Üniversitesi ve Samanyolu Koleji ile mücadele edecek.
Küçük Erkek Takımımızın maç programı şu şekilde;
28 Mayıs Salı
15.00 Galatasaray - Örnek Kolej (Uzunburun Ali Yücel S.S.)

29 Mayıs Çarşamba
13.00 Samanyolu Koleji - Galatasaray (Hüseyin Akbaş S.S.)

30 Mayıs Perşembe
11.00 Galatasaray - Çukurova Üniversitesi (Uzunburun Ali Yücel S.S.)

Dört grupta 16 takımın mücadele ettiği şampiyonada gruplarında ilk ikiye giren takımlar Çeyrek Finale yükselecek. Çeyrek Final maçları 31 Mayıs Cuma, Yarı final maçları 1 Haziran Cumartesi ve Final maçları 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek.
 
Yeğenim Örnek Kolej'de oynuyor...ancak çapraz bağlarındaki yırtık nedeniyle bugün oynayamıyor...16 Takım arasından nasıl birbirlerini buldular ilk maçta anlamadım...Duygusal bir gün benim için ... İşlerim nedeniyle gidemedim ama ablam orada ...Örnek Kolej çok iyi bir takım, bu yaş grubunda Ortaokullar Arası Türkiye şampiyonluğunu da kazanmışlardı...İki takımın finalde tekrar eşleşmesini dilerim...Maç 88-66 Örnek Kolej lehine bitmiş bu arada...
 
Çeyrek Final eşleşmeleri bugün..Takımımıza başarılar

11:00 ANADOLU EFES S.K. - ABC KOLEJİ S.K.
13:00 TOFAŞ S.K. - DOKUZ EYLÜL S.K.
15:00 BANVİT S.K.- GALATASARAY S.K.
17:00 FENERBAHÇE S.K. - ÖRNEK KOLEJ S.K.
 
Banvit'i 75-50 yenip çıktık yarı finale, o Banvit gruplarda Fenerbahçe'ye 20 fark atıp 3/3 yapmıştı muazzam bir sonuç takım adına. Rakibimiz Efes.
 
Tebrikler küçüklerimize...Süper bir başarı... Yarı finalde Efes'le oynayacağız...İnanılmaz bir farklılık göstermiş oyunumuz, gruplardaki oyundan çok farklıymış...Süper bir hırsla çıktık bugün dedi izleyenler Banvit'e karşı...Banvit öle kolay 25 sayı fark yiyecek bir takım değil..Bu da demek oluyor ki Efes'ide yenebiliriz...
Diğer eşleşmede Tofaş'la Örnek...Turnuvanın ilk gününde istediğim Galatasaray - Örnek finali geliyor galiba :))
 

Üst