• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Dizi bu haftada bomba gibi.Polat,müsteşar Ünsal'ı öldürüp sucu İskenderin üstüne atmaya calışacak.

İyice saçmalamaya başladılar.
Abdül' ün beynini, flash belleğe, usb ye bağlamaya başladılar :)
Son sahnede Polat ile Abdül yine karşı karşıya geldiler. Abdül tetiğe bastı ama eminim ki Polat' ın arkasında yakışıklı vardı ve onu vurdu :)

turan kaçgar dün öldü.ilginç bir bölüm oldu eski kurtlar vadisini hatırlatır cinstendi.

O kadar laftan sonra polat o adamı öldürmese gözümden düşerdi.

artık sarmıyor vadi...

Sezon finali bitti;

*Polat'ın karısı Ebru öldü.

*Ve en sonunda İskender Büyük asılarak idam edildi.

*Fehler,Polat'ın kızını Hristiyan yaptı.

Bakalım seneye neler olacak.

eski bir kurtlar vadisi fanatiği olarak diziden çok soğumuştum, uzun zamandır izlemiyordum. Dün dizinin sezon finaline denk geldim ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kere daha anladım...

'' Beni asker gibi öldür, kurşuna diz beni ''

KV'de Atv'ye geçti.

valaha izlemediğim için bir şey diyemeyeceğim ama merak ediyorum şu dizide hiç mi polis yok adam önüne geleni vuruyor :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
valaha izlemediğim için bir şey diyemeyeceğim ama merak ediyorum şu dizide hiç mi polis yok adam önüne geleni vuruyor :)

Sokakta ne kadar polis varsa dizide de o kadar var... ;)

Perşembe başlıyor sanırım.

İlk bölümün fragmanı bir hayli ilgin. Polat yine yüzünü değiştirmek istiyor. Keşke değişse başrol oyuncusu ama hiç sanmıyorum.

Polat değişmiyor yine aynı Polat :)

Amerikan askerleri falan iyice giriyorlar işe bu sene, güzel olacak umarım.

Polat'a bak be American üssüne girdi,iyice kendini aştı.

Kurtlar herşeye rağmen izlenmeye devam,aynen 8)

Eski günlerin hatırına izliyoruz :) :) .

Ben lise1 e geçmiştim bu dizi başladığında , bu sene üniversite bitecek hala bu dizi :P :P

Bir bölüm bile izlememek var bide bakalım nereye kadar sürecek bu durum :)

3 kişi koca Amerikan üssünü halt etti...
Amerikan askeri olsalar bu kadar kolay giremezler oraya, o derece yani.. :)

Feller Polat'ın elinde.

Ama Feller'in elinde de Polat'ın kızı var.

Kıza karşılık özgürlük isteyebilir gelecek bölümde...

Mert Göker' Alıntı:
3 kişi koca Amerikan üssünü halt etti...
Amerikan askeri olsalar bu kadar kolay giremezler oraya, o derece yani.. :)

mert, polat bu..
istediğini, istediği yerden alır. : )

Türk halkının mastürbasyon dizisi olsa gerek bu Kurtlar Vadisi...

Süleymaniye´de askerimizin başına çuval geçirilir, ne diplomatik ne askeri tepki veremeyiz ama Kurtlar Vadisi Irak ile intikamımızı beyazperdede alırız! İsrail´le sorunlar yaşarız, diplomatik anlamda eziliriz, Kurtlar Vadisi Filistin yetişir imdadımıza. İyi ki Kurtlar Vadisi 1920´lerde yoktu!

Geçmişten günümüze ülkeyi yönetenler adım adım Mondros Anlaşması´nın şartlarını kabulleniyor; önce bağımsızlık elden gidiyor, şimdilerde ulusun bölünmez bütünlüğü yok ediliyor...

Neyse, endişelenecek bir şey yok! Ülke parçalandıktan sonra Kurtlar Vadisi Washington´la intikamımızı alırız!

Geri