Kurtlar Vadisi Pusu

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Güzel Güzel oldu bu hafta.Hakan ve Hüseyin Abdğlhey'in yerine gelebilir.Polat'ın sahnede gözlerini kapışına dikkat etmek gerekir.Abdül'ün ihanet ettiğini anladı.

valla güzel bir bölüm sayılırdı fakat ister danışıklı dövüş olsun ister ihanet olsun Abdülhey'in yaptığı çok acemice bir şeydi.Gerçekten hainse resmen ben burdayım diye bağırdı.

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Ya bir varsayımdı. Benim demek istediğim Erhan Çoban ile Pana film arasında bir anlaşmazlık olmayacağı, hepsi kendi adamları zaten.
Abi biraz karıştırdın galiba.Bu yüzden karakterlerin gerçek adlarını yazıyorum.
Güllü Erhan=Erhan Ufak
Abdülhey=Kenan Çoban

Kurtlar Vadisi fanatiklerine müjde...

?Kurtlar Vadisi Terör?den kampanyaya reklam desteği 16 Ekim 2007

PANA Film tarafından çekilen ve ilk bölümden sonra yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör?ün, yayınlanamamış ikinci bölümü, terör mağdurlarına yardım amaçlı perşembe akşamı Show TV?de yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Terör?ün senaristi Serdar Akar, dizinin yayını için Show TV yönetimiyle anlaşmaya vardıklarını söyledi. Akar, "Terör mağdurlarına yardım amacıyla dizinin çekilmiş, fakat yayınlanamamış 2?nci bölümünün bir defalık yayınlanmasına karar verdik. Dizi sırasında alınacak reklam gelirlerinin tamamı terör mağdurlarına aktarılacak. Yayın sırasında alt yazı ile verilecek SMS numaraları ile de izleyicilerden yardım toplanacak" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Onur Yavuz' Alıntı:
Kurtlar Vadisi fanatiklerine müjde...

?Kurtlar Vadisi Terör?den kampanyaya reklam desteği 16 Ekim 2007

PANA Film tarafından çekilen ve ilk bölümden sonra yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör?ün, yayınlanamamış ikinci bölümü, terör mağdurlarına yardım amaçlı perşembe akşamı Show TV?de yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Terör?ün senaristi Serdar Akar, dizinin yayını için Show TV yönetimiyle anlaşmaya vardıklarını söyledi. Akar, "Terör mağdurlarına yardım amacıyla dizinin çekilmiş, fakat yayınlanamamış 2?nci bölümünün bir defalık yayınlanmasına karar verdik. Dizi sırasında alınacak reklam gelirlerinin tamamı terör mağdurlarına aktarılacak. Yayın sırasında alt yazı ile verilecek SMS numaraları ile de izleyicilerden yardım toplanacak" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Eeee sadece 2. bolumle bitecek mi yine?

Peki ya Pusu ne olacak bu hafta?

Arda EZER' Alıntı:
Eeee sadece 2. bolumle bitecek mi yine?

Peki ya Pusu ne olacak bu hafta?
Arda görünen o ki Pana Film elinde patlayan ikinci bölümle kampanyaya destek vererek diziyi eleştiren kitlenin gönlünü almaya çalışıyor. Ama şimdi sormazlar mı RTÜK´e "Kurtlar Vadisi - Terör´de ne değişti de yayınlanmasına izin verdiniz!"

Aslında KV izleyicisi değilimdir ama dizi yayından kaldırılıp yapımcı mağdurları oynayıp konu da terör olunca 2 saatimi feda edesim geldi.

Dizinin "Yabancı Dizi" olarak ekrana gelmesine takılmadım işin içinde RTÜK´ün parmağı vardır diyerek. Takıldığım nokta; dizide bir ideolojinin (posterler ve kitaplarla desteklenerek) terör ile birlikte anılarak izleyenleri etki altına almaya çalışmış olması.İzleyicisi kitlesinin ağırlıklı olarak cahil gençlerden oluştuğunu düşünürsek bana göre gözardı edilmemesi gereken bir nokta. Diziye dönecek olursam Polat´ın teröriste söylediği çok güzel bir söz vardı: "Başkasının kirlettiği beynini temizlemek bana mı kaldı!" O zaman sormazlar mı yapımcılara; siyasi konuları bilmeyen, araştırma ihtiyacı hissetmeyen gençlere bazı fikirleri dayatmak size mi kaldı?

Dizi yapımcısı alacağı eleştirilerle bu yaklaşımdan vazgeçer miydi bilmiyorum ama ikinci bölüm itibariyle dizinin yayından kaldırılmış olmasının gerekçesi yanlış ama karar doğru.

teröristlerin hepsini sol kökenli olarak göstererek bugüne kadar ki en büyük hatalarını yaptılar...
tarafsızlıklarını yitirdiler...
KV nereden nereye...
bu arada Terör'ün konsepti Pusu'yu 10a katlar...
keşke Terör'den sonra 1-2 ay gibi kısa bir sürede hazırlamasalardı diziyi...
biraz kafa yorsalardı...

Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
Onur sen de mi? Hele de son bölümde böyle bir gönderme yapmışlarken.
Önceki dönemde Kurtlar Vadisi'nin yapımcılarını suçlamıyordum.Fazlasıyla gaz olan bizim yaş grubunun kendilerini Polat zannetmesi direk onların suçu değil bana göre.Gençlerin hemzeminliği.Tabi ki bu yapımcıların bu durumu kullanmadığını göstermez.
Postum tamamen son bölümle alakalı. Che Guevera gibi simge ve herkes tarafından bilinen bir ismi teröristlerin idolü gibi gösterirsen elbette karşı çıkarım.Che Guevera'ya inanan herkesi açık hedef haline getiriyorsun.Zaten ülke infialde,herkes çatacak yer arıyor.Herkes kahramanlığa soyunuyor.Hal böyleyken bu sahnenin masumluğuna inanmam mümkün değil.