Güzel Güzel oldu bu hafta.Hakan ve Hüseyin Abdğlhey'in yerine gelebilir.Polat'ın sahnede gözlerini kapışına dikkat etmek gerekir.Abdül'ün ihanet ettiğini anladı.
Abi biraz karıştırdın galiba.Bu yüzden karakterlerin gerçek adlarını yazıyorum.Ömer Horzum' Alıntı:Ya bir varsayımdı. Benim demek istediğim Erhan Çoban ile Pana film arasında bir anlaşmazlık olmayacağı, hepsi kendi adamları zaten.
Onur Yavuz' Alıntı:Kurtlar Vadisi fanatiklerine müjde...
?Kurtlar Vadisi Terör?den kampanyaya reklam desteği 16 Ekim 2007
PANA Film tarafından çekilen ve ilk bölümden sonra yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör?ün, yayınlanamamış ikinci bölümü, terör mağdurlarına yardım amaçlı perşembe akşamı Show TV?de yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Terör?ün senaristi Serdar Akar, dizinin yayını için Show TV yönetimiyle anlaşmaya vardıklarını söyledi. Akar, "Terör mağdurlarına yardım amacıyla dizinin çekilmiş, fakat yayınlanamamış 2?nci bölümünün bir defalık yayınlanmasına karar verdik. Dizi sırasında alınacak reklam gelirlerinin tamamı terör mağdurlarına aktarılacak. Yayın sırasında alt yazı ile verilecek SMS numaraları ile de izleyicilerden yardım toplanacak" dedi.
Kaynak: Hürriyet
Arda görünen o ki Pana Film elinde patlayan ikinci bölümle kampanyaya destek vererek diziyi eleştiren kitlenin gönlünü almaya çalışıyor. Ama şimdi sormazlar mı RTÜK´e "Kurtlar Vadisi - Terör´de ne değişti de yayınlanmasına izin verdiniz!"Arda EZER' Alıntı:Eeee sadece 2. bolumle bitecek mi yine?
Peki ya Pusu ne olacak bu hafta?
Önceki dönemde Kurtlar Vadisi'nin yapımcılarını suçlamıyordum.Fazlasıyla gaz olan bizim yaş grubunun kendilerini Polat zannetmesi direk onların suçu değil bana göre.Gençlerin hemzeminliği.Tabi ki bu yapımcıların bu durumu kullanmadığını göstermez.Ömer Horzum' Alıntı:Onur sen de mi? Hele de son bölümde böyle bir gönderme yapmışlarken.