Bugün tatil diye bu maçı rahat rahat izleyecektim güya ama nerde uyuya kalmışım.. Denver kendi evinde kazansaydı iyi olacaktı ama önemli değil telafi edecektir ben buna inanıyorum..
Saadet Unal' Alıntı:Bugün tatil diye bu maçı rahat rahat izleyecektim güya ama nerde uyuya kalmışım.. Denver kendi evinde kazansaydı iyi olacaktı ama önemli değil telafi edecektir ben buna inanıyorum..
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2xxwmkcr]Bugün tatil diye bu maçı rahat rahat izleyecektim güya ama nerde uyuya kalmışım.. Denver kendi evinde kazansaydı iyi olacaktı ama önemli değil telafi edecektir ben buna inanıyorum..
Dün gece rüyamda Denver'ın Lakers'ı yendiğini gördüm.. Hemde 19 sayı farkla.. Hayrola inşallah.. :ehueTugay Aktepe' Alıntı:Saadet senin uyuman daha hayırlı olmuş.
En azından uyuyup Denver'ın Lakers'ı yenmiş olduğunu görebilirsin, rüyanda olsa da... :ehue
Dün gece rüyamda Denver'ın Lakers'ı yendiğini gördüm.. Hemde 19 sayı farkla.. Hayrola inşallah.. :ehue[/quote:1hbdypx8]Saadet Unal' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1hbdypx8]
Saadet senin uyuman daha hayırlı olmuş.
En azından uyuyup Denver'ın Lakers'ı yenmiş olduğunu görebilirsin, rüyanda olsa da... :ehue
Saadet Unal' Alıntı:Verdiğin tepki normal Tugay.. Aynı davranışları Kobe yapsa bana da çok antipatik gelirdi..