• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Leroy Sané

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Hayırlı olsun💛❤️

Sakatlık yaşamazsa ve mentali sağlam olursa double double ile seneyi bitirir.
Gardi ve Abdullah Kavukçu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
Hayırlı olsun.

Lige çok acayip topçular geldi. Ama bu kalitede bu kadar erken saatte gelen hiç olmadı. Daha transfer dönemi açılmadı be kardeşim.

Zamanlaması itibariyle en çok şaşırdığım transfer olabilir.

Alman milli takımından oyuncu almak.👏👏👏

bu Vizyonun adimlarini atan Erden Timuru saygiyla ve özlemle aniyorum.

Önceki sene Osimhen.Bu sene Sane Türk futbol kalitesini Galatasaray taşıyor.

Bu sezon Bundesliga'da bu sezon 7.2 puan ortalaması ile oynamış.

İkili mücadele istatistikleri; 45% kazanılan toplam ikili mücadele, 45% zeminde kazanılan ikili mücadele, 54% kazanılan hava topu mücadelesi.

Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama sahada bir oyun kurgusu göremiyor ve tek başına elinde patlıyor düşünceleri. Okan Buruk bu takıma bir taktik bulamazsa Sane'yi de köreltecek.

Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama sahada bir oyun kurgusu göremiyor ve tek başına elinde patlıyor düşünceleri. Okan Buruk bu takıma bir taktik bulamazsa Sane'yi de köreltecek.
Malesef yanlış yerde oynatıyor. Sol açık değil. Bu adamın fayda vermesini istiyorsan yapacağın şey çok basit. Sağ açıkta oynatacaksın. Yoksa verim alamazsın.

Okan Buruk takıma bir taktik bulursa. Tamam.

Sane'nin kalitesi belli. Takım arkadaşlarına alıştıkça verimi artacak. Osimhen forvete yerleşince uçmaya başlar onunla beraber.

Hâlâ “Okan Buruk taktik bulursa” deniyor ya… Üç sene üst üste şampiyon yapmış hocadan bahsediyoruz. Sağ bekte, sol bekte Kaan Ayhan, Barış Alper, hatta Sallai gibi isimlerle başarı sağlamış. Buna rağmen hâlâ “taktik teknik bilmiyor” denmesi gerçekten komik.

Daha Başakşehir’i şampiyon yaptığını ve Akhisar’la kupa kaldırdığını bile söylemiyorum.

Leroy Sané de Kulüpler Dünya Kupası’na katıldı, sezonu geç bitirdi. İki maç kötü oynadı diye hemen eleştirmeyin, yavaş yavaş formunu bulacaktır.

Hocam sana ne tam olarak ya ? Herkes seninle aynı fikri mi paylaşacak ? Yaz fikrini geç, takılma bu kadar. Daha okuduğunu bile anlamıyorsun. Kimse Sane'ye ''kötü'' demedi.
Aldığın adam dünya yıldızı, hücumda yan pas-geri paslarla bu adamdan ne alacaksın ? Madem bu kadar da süperdin de köy takımlarına niye bir taktik bulamayıp elendin Avrupa'da ?

Hocam sana ne tam olarak ya ? Herkes seninle aynı fikri mi paylaşacak ? Yaz fikrini geç, takılma bu kadar. Daha okuduğunu bile anlamıyorsun. Kimse Sane'ye ''kötü'' demedi.
Aldığın adam dünya yıldızı, hücumda yan pas-geri paslarla bu adamdan ne alacaksın ? Madem bu kadar da süperdin de köy takımlarına niye bir taktik bulamayıp elendin Avrupa'da ?
Hem “sanane” diyorsun hem de soru soruyorsun. Zaten söylediklerin Fenerlilerin dilinden düşmeyen klişelerin aynısı: “Yapı Galatasaray’ı şampiyon yapıyor, Avrupa’da yapı olmayınca köy takımlarına eleniyorlar.”

Geçen seneki Young Boys maçındaki kadroya bir bak önce, kimlerle sahaya çıktığımızı gör.
Tottenham’ı 3-1 yendiğimiz maçta Okan Buruk yok muydu sence? Oyuncular kendi kendine mi taktik yaptı da 3-1 kazandı?
Dinamo Kiev maçında da 3-1 öndeydik, kaçırdığımız gollere bir bak, maç nasıl 3-3’e geldi kendin gör.

Ama bunları görmezden gelmek işine geliyor tabii… Tudor bugün Juventus’un hocası ama zamanında Östersunds’a elenmişti. Demek ki sadece “isimle” olmuyor bu işler. Tudor taktik bilmiyor muydu o zaman?

Son sözüm şu: Senin gibi düşünen taraftar sayısı çok şükür az. Yabancı hoca sevdasının Fenerbahçe’ye neler kaybettirdiğini hepimiz gördük. Jesus ve Mourinho gibi “üst düzey” taktik bilgisi olan (!) hocaları göklere çıkardınız da ne oldu? Hepsine rağmen “taktik bilmeyen” Okan Hoca onları yendi (!)

Ben, sizin küçümsediğiniz “taktik bilmeyen” Okan Buruk’u tercih ederim (!)

Senin geçtiğimiz kış buradaki insanlar ''Bu futbolla çok gitmez.'' dediğinde söylediğin saçma argumanlar ve saygısız yorumların neticesinde arka arkaya gelen puan kayıpları ve ligde bocalayıp Avrupa'dan elendikten sonra yorumlarını ciddiye alamıyorum maalesef. Futbola bakış açından bağımsız, üslubun da kötü. Ama çıkıp da hiçbir yorumuna ''komik'' demiyorum. Bu da senin kafa yapın, beni ilgilendirmez. Yazdıklarının çoğunu okumadım, gerek yok. Bana bulaşma, işine bak.

Okan Buruk takıma bir taktik bulursa. Tamam.

Sane'nin kalitesi belli. Takım arkadaşlarına alıştıkça verimi artacak. Osimhen forvete yerleşince uçmaya başlar onunla beraber.
Ben tam tersi; takım arkadaşlarının ona alışması gerektiğini düşünüyorum. Bazı pozisyonlarda seri şekilde verkaçlarla dikine gitmek isterken karşılık alamıyor. Ayak uyduramıyorlar ona. Ya da alışılagelen oyuna sadık kalıyorlar bilmiyorum. Tabii ki Osimhen, Icardi gibi isimler işin içine girince işin rengi biraz daha değişecektir.
Galatasaray bu sezon üst seviye geçecekse, Avrupa'da iyi işler yapacaksa bunun yolu Sane'den geçiyor.

Geri