Gökçe bu muhabbeti yapmaz olaydık MSN'de bak çıktıGökce Başaran' Alıntı:Herkes gider, Murat Özyer kalır gibi komik bir lafta çıkıyor meydana.
Ersin Görkem'İ beğenmeyen misafir.Türk rotasyonumuz çok mu sağlam sana sormak istiyorum.Misafir' Alıntı:eski günlere geri dönecez anlaşılan koray hoca gelir ilk yarı bittiğinde yada sene sonu gönderilir sonra halil üner getirilir...oyuncu rotasyonunda playoff oyuncuları olan ersin görkemi fatih solakı can akını falan getiriler...ilk 8 mücadelemizide yaparız
Misafirdir ne yapsa yeridir xDMehmet Yıldırım' Alıntı:Ersin Görkem'İ beğenmeyen misafir.Türk rotasyonumuz çok mu sağlam sana sormak istiyorum.Misafir' Alıntı:eski günlere geri dönecez anlaşılan koray hoca gelir ilk yarı bittiğinde yada sene sonu gönderilir sonra halil üner getirilir...oyuncu rotasyonunda playoff oyuncuları olan ersin görkemi fatih solakı can akını falan getiriler...ilk 8 mücadelemizide yaparız
Misafir' Alıntı:ersin görkemi alan takımın hedefi play offdur dedimm biz ilk 4e yada şampiyonluğa oynayacaksak ersinle mersinle işimiz olmaz...kaldıki türk rotasyonun geniş değilse eğer sen rotasyonu yaratacaksan tabi coach için diyorumm....fazla uzağa gitmeye gerek işte fenerde ENES die 16 yaşında bir çocuk var neler yapıo bilmem izledinizmi
ama biz hala yerli rotasyonumuz yok o yüzden böle play off oyuncularına dönelim demeye devam edersekk bizden hiç bişe olmazz
bir diğeri birazdaha terbiyeli ve dikkatli olun yazılarınıza ben 51 yaşında bir beden eğitimi öğretmeni ve basket antrönörüyüm ayrıca eski kapalıdan kaç kişi var bilmem ama eskilerden de iyi tanınırız...
burda misafir yazmamın nedeni galatasaray.org da ciddi bir gruplaşmanın olduğunu görmem sen maça gidiosun gslisin sen gitmiosun gsli değilsin gibi yahutta işte misafir dir ne yazsa yeridir bi nevi aşağılamaya çalışmanızdır