Lig Sıralaması ve Finale Giden Yol

bu sene beko basketbol ligindeki sıralama ve playoff eşleşmeleri ile ilgili tahminleri burada paylaşalım.bence
herkesin malumu 1.efes olur 2.acı ama gerçek f.ülker olur 3.yine malesef tel
ekom olur 4.biz oluruz 5-banvit 6-antalya bld 7-beşiktaş 8-mersin olur.
dolayısıyla play-off eşleşmeleri
efes-mersin
f.ülker-beşiktaş
telekom-antalya
g.saray-banvit şeklinde olur .efes tabiiki mersini eler yarı final yapar.g.sarayda(büyük ihtimal 1-0 başlar) banviti eler.yarı finalin ilk eşleşmesi efes-gs olur.diğer tarafta f.ülker de beşiktaşı süpürür.telekom-antalya eşleşmesinde ise bence antalya 1-0 önde başlar fakat 3-2 telekom alır seriyi ve o da yarı final yapar.yani efes-gs ve fener-telekom eşleşmleri olur.efes bizi bence 1-0 önde başlayacağından 3-1 eler.fenerde telekomu 3-1 eler ve finalde yine bir klasik efes-f.ülker eşleşmesi olur.ve bu finalde diğer finallerden farklı olarak saha avantajına da sahip olacak bi efes pilsen(tabii salonu yine enayilik yapıp full fenere vermezlerse) f.ülkeri 4-2 eler ve şampiyon olur.açıkçası çok uğraşıyorum ama hiç bi kapı bizi finalist yapmıyo ve her kapı efes-fener finaline açılıyo.

Re: ligteki sıralama ve finale giden yol nasıl olur

yener karabağ' Alıntı:
bu sene beko basketbol ligindeki sıralama ve playoff eşleşmeleri ile ilgili tahminleri burada paylaşalım.bence
herkesin malumu 1.efes olur 2.acı ama gerçek f.ülker olur 3.yine malesef tel
ekom olur 4.biz oluruz 5-banvit 6-antalya bld 7-beşiktaş 8-mersin olur.
dolayısıyla play-off eşleşmeleri
efes-mersin
f.ülker-beşiktaş
telekom-antalya
g.saray-banvit şeklinde olur .efes tabiiki mersini eler yarı final yapar.g.sarayda(büyük ihtimal 1-0 başlar) banviti eler.yarı finalin ilk eşleşmesi efes-gs olur.diğer tarafta f.ülker de beşiktaşı süpürür.telekom-antalya eşleşmesinde ise bence antalya 1-0 önde başlar fakat 3-2 telekom alır seriyi ve o da yarı final yapar.yani efes-gs ve fener-telekom eşleşmleri olur.efes bizi bence 1-0 önde başlayacağından 3-1 eler.fenerde telekomu 3-1 eler ve finalde yine bir klasik efes-f.ülker eşleşmesi olur.ve bu finalde diğer finallerden farklı olarak saha avantajına da sahip olacak bi efes pilsen(tabii salonu yine enayilik yapıp full fenere vermezlerse) f.ülkeri 4-2 eler ve şampiyon olur.açıkçası çok uğraşıyorum ama hiç bi kapı bizi finalist yapmıyo ve her kapı efes-fener finaline açılıyo.
Güzel yazmışsın ama yanlış bölüme açmıssın konuyu . Tahminen abilerim konuyu Basketbol Dünyası bölümüne taşır .

1-Efes
2-Galatasaray
3-Fenerbahçe ülker
4-Telekom.
Efesle final oynar ve kaybederiz.

Biz böyle gidersek kesin Efes şampiyon.Fener bizi elese bile artık Efes'e diş geçiremez.Kasun Hüseyin gibi fenerin uzunlarını denize döker.Kerem Tunçeri'yi zaten söylemeye gerek yok...

Play offlara en kötü dördüncü bile girsek o zamana kadar Tufan iyileşyor diğer oyuncularımızda iyileşir ve gelecek yabancı uzunumzla neden final oynamayalım unutmayın ki Fülker i tam kadroları varken yendik seyirci baskısı ile efesi de geçebiliriz ki bunu banvit takım oyunu ve crispin in olağanüstü performansıyla yaptı bizde takım oyunu ve hüseyinin olağanüstü performansıyla yenebiliriz.Telekom maçını saymıyorum çok eksiktik o maçta ama FİNAL hayal değil.Takımımıza güvenmemiz lazım!!

arkadaşlar kasun ve keremli efesi favori görmüşler ama fb ülkerde de unutmayalım giricek ve ömer o zamana kadar form tutarlar hatta giricek başladı bile eger efes fb ülker finali olursa fb efesi gene süpürür...

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
arkadaşlar kasun ve keremli efesi favori görmüşler ama fb ülkerde de unutmayalım giricek ve ömer o zamana kadar form tutarlar hatta giricek başladı bile eger efes fb ülker finali olursa fb efesi gene süpürür...

Onlar şu guardsız halleriyle ancak Tanjevic'in kapısını süpürürler..

fb ülker guardsız demek bence biraz gerçek dışı bi yorum olmuş green damir emir yeri gelirse giricek hatta smıth eger bunların karşısında kerem ender vujanic engin daha iii diyorsan ben susuyorum:)

fb ülker guardsız demek bence biraz gerçek dışı bi yorum olmuş green damir emir yeri gelirse giricek hatta smıth eger bunların karşısında kerem ender vujanic engin daha iii diyorsan ben susuyorum:)

ben ender engin vujanic daha iyi diyorum benim içinde sus ok!

yeri gelirse giricek guard oynar o takımda vede o sizin ii dedikleriniz giricegin ayakkabısı olamaz...ender hakkındaki buraki bütün yorumları oku derim engin sene başından beri oynamıyor vujanic 5 maçta bi 20 sayı atıyor...greenli damirli emirli fb top 16 artık ne kadar el i takip ediyosunuz bilmiyorum ama

fenerin guardı yok yazıldığı gibi.Giricek tek başına götüremez takımı.Kerem ve Vujanıc feneri sindirir rahatlıkla.Ender'de kendi halinde takılır.Finalde eşleşirlerse geçen senelerdeki gibi fenerin çok önde olduğu bir seri olmaz.Öncelikle efes maçlarını ipekçide değil şahenkte yapacak.Sonrada saha avantajı yüzde 90 Efes'de olacak hatta 1-0 önde bile başlayabilirler.Pota altı için Kasun tabiki ağır basıyor ama Ömer Aşık'ın ne şekilde döneceği önemli.
Genel görüşüm günlüm tabiki bizim şampiyon olmamızı ister ama mantığım Efes diyor.Green büyük maçların hepsinde bocaladı.Emir'in veya Mrsic'in 1e geçmesi ise çözüm değil.

Saydığın adamların hepsi oynamıştı lig maçında, ne yaptılar Efes'e karşı? Fenerbahçe'de toplasan 3 guard çıkmazken Efes Pilsen'de 4 numara oynayabilecek Shumpert bile top getirebilir. Bu mesajım hep burada olacak, bakarız lig sonunda. Efes Pilsen önünde hiç şansı yok Fenerbahçe'nin, hatta Galatasaray eğerki eşleşirse Fenerbahçe'yi eleyecektir play-off'ta buna da eminim..

tabiki gönlümüz bizim final oynamamız her kimle olursa olsun...benimde yazım burda eger sezon sonu fb efes finali olursa hepberaber takip ederiz...ne oynadıgı belli olmayan bi efesin fener karşısında acizkalacagı aşikar...ayrıca degil ayhan şahenkte uzayda oynasa bile seyirci avantajı fb ülkerden yana olacak...fb nin bizim potalara sayı atamaması gibi bi durumda söz konusu diil bence...gönlümden tabiki efes geçer fb şampiyon olacagına ama mantık fb dir...

1-EFES
2-fülker
3-GALATASARAY
4-TELEKOM
5-ANTALYA
6-BANVİT
7-KEPEZ(!)
8-BJK

efes maç kaybetmeden biz ve fülker bir maç kaybeder çıkarız telekom zorlu geçer ama tt çıkar

yarı finallerde efes tt da süpürür bizim eşleşme %51 e 49 öndeyiz diye düşünüyorum

final havası farklıdır seyirci desteği olmayacak efesin ister bizle ister fülkerle karşılaşsın 4-3 ve ya 4-2 yenilir

1-efes
2-GALATASARAY
3-fülker
4-telekom
5-banvit
6-antalya
7-aliağa
8-bjk
bencen biz efes ve telekomu yener durumu eşitleriz play off için bundan sonra en fzla 1-2 maç kaybederiz inş(hiç kaybetmesek iyi olur)
yarı finalde ise bana göre bizim tt bizim sansımız tutmuyo onla eşlesmememiz iyi olur biz finale kadar çıkarız finalde efesi yeneriz tabi ama sakatlıklar olmassa

Telekomun 2. yarı çok büyük saha avantajı var.
Efes , f. ülker ve gs ile ankarada oynayacak. Playoff lara dezavantajlı girmemek için bu maçları alacağını düşünüyorum zira ilk yarıda istanbuldaki maçlarda son saniyelerde kaybetmişlerdi efes ve f. ülker maçlarını. Tahminimce şöyle biter lig.

1-efes
2-turk Telekom
3-gs
4-fb

yarıfinalde Fb efes i eler , TT de muhtemelen 1-0 önde başlayacağı seride saha avantajını da kullanarak gs yi eler. finalde de Fb , TT yi eler ve şampiyon olur...