Lost

Son bölüm güzeldi..İşin ilginci önceden sadece büyük Ben vardı şimdi küçük Ben de sahneye çıktı bölüm sonunda,iki aynı Ben kafa kafaya verirse düşünemiyorum gerisini.. :)

Güzel bölümdü. Toparlanması zor sahnelere doğru ilerliyoruz. Nasıl bir senaryodur, nasıl bir hayal gücüdür, inanamıyorum ya :)

Alttaki yazı spoilerdir..

Bu hafta yayınlanan bölüm güzeldi ama Sayid Ben'i 12'den vurdu ama Ben yine de ölmeyecek onu anlayamıyorum..Yahu bu adamın ölmesi için ne yapmalı ? Doğduğu güne mi dönmeli çözemedim gitti,kalbine sıktı öldü işte daha neyini uzatıyorlar.. :) Hadi zamanında Locke'un böbreği yoktu sağ kaldı onu anladık ama bunun açıklaması olamaz artık..

Bu arada dizide birçok kazazede bu sezon yer almıyor , kuş olup uçtu mu bu kadar insan ? Bir de Faraday ne alemde onu da merak ediyorum.. :)

8553_6791_26032009_8.jpg

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
34. dakika da birşey oldu ilerlemiyor.Biri geri kalan bölümü kısaca özetlerse süper olur. :)

Özetlemek gerekirse Ali Erdem;
O dakikadan sonra yanmakta olan bir Dharma aracı süratle evlerin birine çarpıyor ve daha sonra yangın çıkıyor..O esnada küçük Ben Sayid'in yanına geliyor ve beraber sınırın dışına doğru kaçıyorlar,daha sonra Jin bunları görüyor ama Sayid o arada Jin'i bayıltıp Jin'in silahını alıyor ve bizim küçük Ben'i vuruyor.. :)

Küçük Ben yaşayacak bu arada , haberini vereyim şimdiden..

Son bölüm fena değildi..Hurley ile Miles arasında geçen diyaloglarda iyiydi..Son sahneyi de beğendim , Ben'i uzun zamandır öyle bir surat ifadesiyle görmemiştim.. :) Bu arada bölümle alakası yok ama Alpert'in grubundaki Ellie bizim Faraday'ın annesi olduğuna göre babası da Charles Widmore çıkacaktır..

Sayid'den sonra Jack'e de baya sövdüm. Rezil herifler :)

Yaşayanların yurdu en merak edilen yer olacak ama ileride, o kesin.

Taner Tuna' Alıntı:
Son bölüm fena değildi..Hurley ile Miles arasında geçen diyaloglarda iyiydi..Son sahneyi de beğendim , Ben'i uzun zamandır öyle bir surat ifadesiyle görmemiştim.. :) Bu arada bölümle alakası yok ama Alpert'in grubundaki Ellie bizim Faraday'ın annesi olduğuna göre babası da Charles Widmore çıkacaktır..

Ben'in onun tekrar hayata döneceğini bildiğini düşünüyorum :)
Sahte Ben bakışları :)
Kate ve Sawyer elleriyle canavarı yaratmışlar :)

Öncelikle adanın Ben'e yaşama hakkı tanıması saçmalıktan öte birşey değil..Adada ölmesi gereken ilk isim o olması gerekirken nedense hep başkaları ölüyor..Gerçi bu adada dumandan korkmayan tek isim olan Eko bile öldü ya neyse..Bu arada Locke da yaşayan yatır gibi mübarek.. :) Birde madem Ben'i Kate-Sawyer ikilisi elleriyle teslim etti niye Ben bu olayları hatırlamadı ?..Özellikle 3.sezonda Ben'in ameliyatının sebebinin Sayid olduğunu öğrendik ama Ben neden Sayid'i adada ilk gördüğünde tepki vermemişti orasıda soru işareti yaratıyor akıllarda..

Bu arada Caesey'i de misafir oyuncu diye aldılar demekki..Gerçi birkaç bölüm sonra yaşıyor denirse şaşırmam..