İnanılmaz... Tamam Boey falan deniliyor ama Torreira da olmazsa olmaz bu takım. 100 dakika boyunca hiç durmadan hem defansa hem ofansa koşup organizatör olmak insan üstü bir şey. Benim aklım almıyor.
Evet isabetli karar .takımın bazı geçilmezlerinden biride tartışmasız Lucas.Sözlesmesi 2028 yilina kadar uzatilmis dogru karar. Torreira gibi orta saha bulamayiz cok sevindim
Fazlaca acımasız bir yorum.Bu karakter fukarasını da çok özlediği ülkesine şutlayın sezon bitmeden. Kendini yerlere atıp faul beklemekten gol yediriyor.
Ne yapalım hocam , 6 aydır top oynamayan takım 1 aydır düzeldi diye sözümüzü geri mi alalım ? 6 ay sonra da ben mi sana yazayım ''bak gördün mü'' diye.Fazlaca acımasız bir yorum.
Her oyuncunun her takımın sallantılı dönemi olur "bak gördün mü" derdinde değilim. Mesela Davinson'da bir ara formsuzdu. Benim takıldığım nokta üç senedir orta sahanın bel kemiği olan adama bu denli yüklenmen.Ne yapalım hocam , 6 aydır top oynamayan takım 1 aydır düzeldi diye sözümüzü geri mi alalım ? 6 ay sonra da ben mi sana yazayım ''bak gördün mü'' diye.
Renkdaş ne olursa olsun onsuz olmuyorAylardır röportajlarında Güney Amerika'ya dönme isteğini söyleyip maçlarda yokları oynayan adama da 2 çift laf edebilelim bence. Şükür ki kafayı buraya verip oynamaya karar verdi de iki taraf için de win-win oldu. Umarım kaldığı yerden devam eder de başarılara koşarız beraber. Zira Torreira iyi oynarsa iyiyiz kötü oynarsa kötüyüz. O denli önemli bir oyuncu bizim için.