gerçektende çok kritik birmaç tehlikeli oyuncuları var. beşiktaşa karşı ii oynayan bir itü izledik. zor ama ahmet cömertte kazanmalıyız.. yer ve zaman henüz belirlenmedi. belirlenince duyurulacaktır. hepinizi bekliyoruz..
Sezon başında ben de aynı düşüncedeydim ama ilk maçta yaptıklarından sonra gözüm korktu.Zaten Kemal bildiğimiz gibi oynarsa Harun 50 atsa boş.Bir de dışarıdan coşarlarsa tutulamıyorlar.Harun'un olmadığı Fenerbahçe maçında yanılmıyorsam 17/24 üçlük atmışlardı.SEKO' Alıntı:Mutlaka kazanmalıyız. Kemal Tunçeri beni korkutmuyor Kemal'den enaz eski takım arkadaşlarına 7 asist bekliyorum.
Zaten A.Cömert de oynuyoruz kendi sahamızdaki maçları..Oraya alınmasını biz istedik yönetim aldı ama biz sözümüzü tutup o ufacık salonu dolduramıyoruz..sultani141' Alıntı:ahmet cömertte olur inşallah
doru en büyük aşkımız galatasarayı yanlız bırakmayalım cümle alem duysun aşkımızı die 8)onurcukkk' Alıntı:haydi beyler 14 Şubat sevgililer günü olmasa bile hafta sonu sevgilimizi cimbomumuzu yalnız bırakmayalım onlardan en büyük hediyeyi bize vermeleri için bastıralım..