Maç Duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan millet eşşek gibi asılıyo baksana tekele baksana banvit daçkayı yenmiş bizimkiler farkında değil hala işin

SAYIN BASKETBOLCULARIMIZ ARTIK PLAYOFF İÇİN DEĞİL KÜME İÇİN OYNUYORUZ HALA ANLAMADINIZMI??????
 
Belki 10 kere Haldun ALAGAŞ' a gitmişimdir, her defasında salonu bulmak 1 saatimi alıyor. Yine maça geç kaldık ;)

Öncelikle bu maçta bilet fiyatını 10 YTL yapan zihniyeti kınıyorum. Yazık ya bu ne biçim iştir. Zaten salona Allah' ın boşladığı yerde, ulaşım için bile saatler harcıyorsun, bir de girerken bilet fiyatını duyunca .....

Halil ÜNER bench in arkasından bol bol taktik verdi, bağırdı çağırdı ama sonuç maalesef yibe hüsran. Özellikle Umut TINAY her defasında onun telkinleriyle oyuna girdi ve itiraf etmeliyiz ki bu sezonki en iyi performansını sergiledi. Özellikle Keep e asistleri gayet iyiydi. Burak ve Keep pota altında özellikle savunma ribaundlarında gayet iyi bir ikili görüntüsü çizdiler.
Ron JOHNSON yaptığı spektaküler hareketler haricinde yaptığı top kayıplarıyla maça damgasını vurdu.

Açıkçası içimden fazla yorum yapmak, taktiksel hataları vb. konuşmak istemiyorum. Moral yok ki ....

Özkan' ın, Sucu' nun v.b. geldiği maçta her zaman basketbol maçlarına iştirak edip Galatasaray' ın yanında olan diğer arkadaşları görememek ise enteresandı !

Sonuçta Istanbul Anadolu Yakasının Vietnam' ı Ümraniye' den üzgün ayrıldık. Uzun zamandır basketbol maçlarında görmediğim ama bugün tribünde olan Yeditepe Ali ve tayfasına da buradan sevgilerimi gönderiyorum ;)
Ve tabi cimboms34 Ali Abi, sensiz olmaz :) HASTAYIM sana :) :roll:
 
Birincisi gelen herkese teşekkürler. açık konuşuorum şahsen ilk defa oturarak bir basket maçı izledim desem yeridir.. ben orda otururken bağıran herkese helal olsun. bi gariptim bugün bilmiorum. 2. yarı oldumuz yer bench arkası olarak hareketlendik. ama bir daha asla... maça gelince :

ii bir hava vardı maaşallah parkelere hasta oldum. gacur gıcır i bir ritim veriordu. neyse umutluyduk hırslıydı takım ama olmadı. ergun gürsoy-f.gökşende öaçtalardı.. umarım bu duruma canlı şahid olarak biraz hareketlenir ortam ... serbest atışlara yanmamak elde dğil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst