GELİYORUZ!!!
Aslında iyi olabilir ama bizim için çok iyi oluyor maçı izleyemeyince aklımız fikrimiz maçta kalıyor :? :? :?BoNFiRe' Alıntı:Keşke vermeseydi maçı televizyon..
Salonda görüşürüz.
Bu olay iki taraflı.Maçın yayınlanması ilgiyi biraz azaltıyor.Ama İstanbul dışındaki arkadaşların maçı izlemesi de onlar açsından güzel oluyor.SAYGIN AKEL' Alıntı:Aslında iyi olabilir ama bizim için çok iyi oluyor maçı izleyemeyince aklımız fikrimiz maçta kalıyor :? :? :?BoNFiRe' Alıntı:Keşke vermeseydi maçı televizyon..
Salonda görüşürüz.
koch' Alıntı:Bu olay iki taraflı.Maçın yayınlanması ilgiyi biraz azaltıyor.Ama İstanbul dışındaki arkadaşların maçı izlemesi de onlar açsından güzel oluyor.SAYGIN AKEL' Alıntı:Aslında iyi olabilir ama bizim için çok iyi oluyor maçı izleyemeyince aklımız fikrimiz maçta kalıyor :? :? :?BoNFiRe' Alıntı:Keşke vermeseydi maçı televizyon..
Salonda görüşürüz.
utku kardeşim herkezin umutları tükendi ama sana katılıyorum artık geri dönüş yok gemileri yaktık. bu maçı ALACAĞIZ.utku' Alıntı:bana oynanmamış maç kaybedilmemiştir diyenleri bekliyorum .